ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ... BIOBOX




Το biobox είναι ένα κουτί με ελληνικά, πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά εποχής, που σας παραδίδουμε κάθε εβδομάδα στο σπίτι ή στο γραφείο σας, στην Αθήνα, τα προάστια και άλλες περιοχές του Νομού Αττικής.
Το biobox είναι μια συνδρομητική υπηρεσία, που σας προμηθεύει όλον τον χρόνο , μια φορά την εβδομάδα, τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά που καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειας σας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας μας στο
μενού "πώς λειτουργεί" και "συχνές ερωτήσεις".
Όλα τα προϊόντα του biobox παράγονται στα συνεργαζόμενα, πιστοποιημένα αγροκτήματα βιολογικής παραγωγής του δικτύου μας, που αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους, κορυφαίους Έλληνες καλλιεργητές.
Το biobox είναι μια ιδέα της βραβευμένης («Βραβείο Ποιότητας 2008» του περιοδικού Γαστρονόμος-εφημερίδα «Η Καθημερινή») βιοκαλλιεργήτριας Αλεξάνδρας Βαλοπετροπούλου.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@biobox.gr.

Αν θέλετε να μας μιλήσετε για να κάνετε μια ειδική παραγγελία, να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά σας για το biobox σας, είτε έχετε κάποιο παράπονο, θα μας βρείτε στο τηλέφωνο 2299 11 2975 από τις 10:30 έως τις 14:30, Δευτέρα με Παρασκευή.

Αν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας μας, παρακαλούμε διαβάστε πρώτα το τμήμα Συχνές ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου