ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΡΙΦΤΟΣτην πόλη της παράδοσης και των νερών τη Νάουσα, δημιουργήσαμε το παραδοσιακό εργαστήρι με την νοσταλγική ονομασία «ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ». Συλλέγουμε τα αγνά φρούτα και λαχανικά που μας προσφέρει απλόχερα η μακεδονική γη, τα άγρια βότανα και αρωματικά φυτά που βρίσκονται διάσπαρτα στο όρος Βέρμιο και τα χρησιμοποιούμε για την παρασκευή τουρσί, γλυκών του κουταλιού, λιαστών, μαρμελάδων και άλλων παραδοσιακών προϊόντων.Ακολουθώντας πιστά και με μεράκι την γαστρονομική παράδοση της περιοχής μας, όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χειροποίητα και σε μικρές κατσαρόλες, ώστε να διατηρούν τις γεύσεις και τα αρώματα από όλα τους τα συστατικά.Κανένα συντηρητικό και
καμία χρωστική ή διογκωτική ουσία δε χρησιμοποιείται, καθώς οι συνταγές της γιαγιάς είναι αγνές και μπορούν από μόνες τους να μας προσφέρουν εξαίσιο αποτέλεσμα...

Κατηγορίες προϊόντων του εργαστηρίου

ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΡΙΦΤΟ

ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ ΤΡΙΦΤΟΔιαλεκτά κυδώνια τριμμένα στον τριφτή, ζάχαρη, χυμός λεμονιού και σμύρνο (αρμπαρόριζα) είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί η γιαγιά για την παρασκευή του παραδοσιακού γλυκό του κουταλιού.
Καθαρό βάρος: 370γρ
Διαθεσιμότητα: 
Άμεση παράδοση σε 1- 2 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της παραγγελίας.

ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

Οι άγριοι καρποί βύσσινου δίνουν μια ξεχωριστή, γλυκόξινη γεύση στο γλυκό. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται βύσσινο φρούτο, ζάχαρη και χυμός λεμονιού (ή ξινό).
Καθαρό βάρος: 370γρ.
Διαθεσιμότητα: 
Άμεση παράδοση σε 1- 2 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της παραγγελίας.


ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΤΟ

ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΤΟ Κολοκύθα τριμμένη και καρύδια, ζάχαρη και χυμός λεμονιού είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί η γιαγιά για την παρασκευή του ξεχωριστού αυτού γλυκού.
Καθαρό βάρος: 370 γρ.
Διαθεσιμότητα: Άμεση παράδοση σε 1- 2 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της παραγγελίας.
                                                     Το εργαστήρι της γιαγιάς, βρίσκεται 1500 μέτρα περίπου, πρίν την πόλη της Νάουσας, στον κόμβο προς Άγιο Νικόλαο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία.

Συνταγή της γιαγιάς
Οικοτεχνία τοπικών - παραδοσιακών προϊόντων

2ο χλμ Νάουσας - Βέροιας
Κόμβος Εσπερίδων, 592 00 Νάουσα
Τηλ: 2332026326