ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ..ΤΕΜΠΗ


ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.

Το 1999 κατασκευάστηκε το σημερινό τυροκομείο της εταιρείας ΤΕΜΠΗ που βρίσκεται στο 18ο χλμ της Ε.Ο. Λάρισας-Θες/νίκης (κόμβος ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ) σε μια έκταση 12,000 τ.μ. .Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος
Χάρη στις εξελιγμένες μορφές αυτοματισμού είναι δυνατή η επεξεργασία 10.000 λίτρων γάλακτος ανά
ώρα.
Τα προϊόντα της ΤΕΜΠΗ μεταφέρονται και τοποθετούνται καθημερινά σε S/M, και σε μικρά μαγαζιά στο νομό Λάρισας από ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία. Στην υπόλοιπη Ελλάδα η διανομή των προϊόντων γίνεται μέσω των αντιπροσώπων. Στην ευρωπαϊκή αγορά τα προϊόντα ΤΕΜΠΗ 


ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙΠαραδοσιακό λευκό τυρί άλμης από 100% φρέσκο παστεριωμένο γίδινο γάλα.
Ιδιαίτερα εύγευστο τυρί με καθαρή αγνή γεύση.
Ο ορθολογικός και υγιεινός τρόπος διατροφής απαιτεί την παρουσία αυτού του τυριού στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.






















ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 4%ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 4%

Παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο γίδινο γάλα.
Πρόκειται για ένα γιαούρτι ελαφρύ και εύπεπτο που διατηρεί όλη την θρεπτική αξία που έχει το γίδινο γάλα.

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 4%ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ 4%

Παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο γίδινο γάλα.
Πρόκειται για ένα γιαούρτι ελαφρύ και εύπεπτο που διατηρεί όλη την θρεπτική αξία που έχει το γίδινο γάλα.

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΑΡΙΑΝΙ

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΑΡΙΑΝΙ
Το Αριάνι έχει ευχάριστη και δροσιστική γεύση, το οποίο ενισχύει τη σύνθεση βιταμινών.
Επίσης βοηθάει στην πέψη, βελτιώνει τη χλωρίδα του εντέρου και διατηρεί την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος.



ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.

ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.Η φέτα ΤΕΜΠΗ παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο, ελληνικό πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα κατά πατροπαράδοτη συνταγή.
Ωριμάζει μέσα στην άλμη και διακρίνεται για την σταθερή της ποιότητα και την πλούσια γεύση της. Πρόκειται για ένα λευκό τυρί με υπόξινη γεύση.
Η χρήση της φέτας είναι ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο, ως κύριο συστατικό της χωριάτικης σαλάτας.
Επίσης, η φέτα έχει συνδεθεί κύρια με τη μεσογειακή κουζίνα και αποτελεί ορόσημο της σε όλο τον κόσμο

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Το κεφαλοτύρι ανήκει στην οικογένεια των σκληρών τυριών.
Παρασκευάζεται από 100% φρέσκο παστεριωμένο ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα. Εξαιρετική γεύση και η άριστη ποιότητα του κεφαλοτυριού μας, κάνει το προϊόν μας ασυναγώνιστο.
Ανάλογα με το μείγμα του γάλατος που χρησιμοποιείται στην παραγωγή, το τυρί ποικίλει μεταξύ του κίτρινου και του άσπρου χρώματος.

ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ LIGHT 1.5%ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ LIGHT 1.5%

Παράγεται εξ ολοκλήρου από φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.
Πολύ γευστικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3.7%ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3.7%

Παράγεται εξ ολοκλήρου από φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.
Πολύ γευστικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Τέμπη Ελληνικά Προϊόντα ΓάλακτοςΜακρυχώρι Λάρισας, Λάρισα
Τ.Κ. 40006 
Τηλ. +30 24950 23916
Fax: +30 24950 23019

Email: info@tempi.gr

                                             WEB SITE http://www.tempi.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου