ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ...ΠΑΠΑΔΕΑΣ

Φιλοσοφία

Σκοπό της επιχείρησης αποτελεί η παραγωγή ξυδιού από κρασί και αρτύματος λεμονιού. Η επίτευξη του στόχου της εταιρείας δεσμεύεται στις παρακάτω επιχειρηματικές αρχές:
  1. Άψογη τήρηση των διαδικασιών που απαιτούνται για να παραχθεί ένα «καθαρό» και ποιοτικό αγαθό
  2. Ύψιστη δυνατή ποιότητα και καινοτομία
  3. Ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών πελατών
  4. Εμπιστοσύνη προς τους πελάτες και τους προμηθευτές μας
  5. Συνεχής εξέταση και ανεύρεση νέων αγορών

Ιστορικό

Η ιστορία της επιχείρησης μας κρατάει αρκετά χρόνια. Πριν το 1974 ο Παναγιώτης Παπαδέας αρχίζει να  προμηθεύει με κρασιά εργοστάσια για την παραγωγή οινοπνεύματος και ξυδιού στην Αθήνα και τον Πειραιά. Παίρνοντας ιδέες απο τα εργοστάσια αυτά αποφασίζει να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση παραγωγής ξυδιού. Έτσι αρχίζει να συγκεντρώνει κρασιά απο τοπικούς παραγωγούς της Πελοποννήσου. Τόσο η αποθήκευση του κρασιού όσο και η παραγωγή ξυδιού γινόταν σε μεγάλα ξύλινα βαρέλια. Συγκεκριμένα, η παραγωγή του ξυδιού γινόταν με συνδυασμό της μεθόδου της Ορλεάνης και της Γερμανικής, σύμφωνα με τις οποίες η ολική ζύμωση του κρασίου επιτυγχάνεται μέσα σε βαρέλια οξιάς, στα οποία τοποθετούνται επιπλέον ροκανίδια οξιάς. Η διαδικασία περιλάμβανε την συνεχή εισαγωγή και εξαγωγή κρασίού απο τρύπες σε διαμετρικά σημεία στην κορυφή του βαρελιού. Με αυτό τον τρόπο ο αέρας κατάφερνε να προσβάλλει το κρασί με την βοήθεια των οξικών βακτηρίων που αναπτύσσονταν επιφανειακά των ροκανιδιών. Παρότι το αποτέλεσμα τις μεθόδου αυτής ήταν ένα δυνατό και γευστικό ξύδι, η παραγωγή ολοκληρωνόταν με πολύ αργό ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα η παραγόμενη ποσότητα ήταν μικρή. Έτσι οδηγηθήκαμε στην επιλογή της νέας μεθόδου frings, όπου η παραγωγή ολοκληρωνόταν σε μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ η παραγόμενη ποσότητα ήταν περισσότερη.Το 1984 αναλαμβάνει ο υιός του, Διονύσιος Παπαδέας, εκσυγχρονίζοντας την επιχείρηση. Το 1994 η επιχείρηση εγκαθίσταται στη ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας σε νέο υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο κατάλληλα εργοστάσιο. Τα ξύλινα βαρέλια αντικαθιστώνται απο inox δεξαμενές και οξοποιητές. Η επιχείρηση καταφέρνει να εδραιωθεί στην εγχώρια και διεθνή αγορά ενώ συνεχίζει την ανάπτυξη της. Πλέον τα προϊόντα της εταιρείας Διονύσιος Π. Παπαδέας και ΣΙΑ Ε.Ε. βρίσκονται στα ράφια αρκετών καταστημάτων με την επωνυμία messino, ενώ παράλληλα μεγάλες ποσότητες των προϊόντων μας εξάγονται σε  χώρες του εξωτερικού. Παράγονται με την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 40 χρόνια και σύμφωνα με τους κανονισμούς των απαραίτητων πιστοποιήσεων.

Βαλσάμικο

Λίγα λόγια για το βαλσάμικο ξύδι μας.

Φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής το Balsamico Messino ειναι ένα προϊόν με γεμάτο σώμα και ξεχωριστό άρωμα. Το γνωστό σε όλους μας γλυκάδι με την γλυκιά ξεχωριστή γεύση, το έντονο άρωμα και το κόκκινο σκούρο χρώμα, φτιάχνεται απο ξύδι κρασιού και συμπυκνωμένο μούστο εξαιρετικής ποιότητας και ωριμάζει μέσα σε ξύλινα βαρέλια όπως το καλό παλιό κρασί. Αρκούν μερικές σταγόνες για να συμπληρωθεί η ξεχωριστή γεύση του φαγητού σας.
Δοκιμασμένο χρόνια, σας το παραδίδουμε για να το αγκαλιάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας.






Λευκό Βαλσάμικο

Συγκεντρώσαμε λευκό συμπυκνωμένο μούστο από τα καλύτερα σταφύλια της Πελοποννήσου,δουλέψαμε με μεράκι και σας παρουσιάζουμε μια νέα εκδοχή του αγαπημένου παγκοσμίως βαλσάμικου.Πρόκειται για ένα προιόν που διαφέρει στην ένταση για όσους ζητούν πιο απαλές γεύσεις.Μαγεύει όπως ακριβώς και το κλασσικό βαλσάμικο και πάει ένα βήμα πιο κάτω όπου με το λευκό του χρώμα έρχεται να ξαφνιάσει το στόμα μας εκεί που δεν το περιμένουμε.
Σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε σε μια τηγανιά κοτόπουλου σβήνοντας τη με το λευκό βαλσαμικό MESSINO,σε μια δροσερή καλοκαιρινή πράσινη σαλάτα ή στη δημιουργία μιας πεντανόστιμης  λευκής vinaigrette  και μιας λευκής σως..Λίγες σταγόνες αρκούν και το θαύμα έχει γίνει!


Βαλσάμικο με Μέλι

BALSAMIC HONEY GRMε βάση το κλασσικό βαλσαμικό ξύδι MESSINO και γνήσιο ελληνικό μέλι δημιουργήσαμε το «Βαλσαμικό ξύδι με μέλι MESSINO».
Ο ακαταμάχητος συνδυασμός του βαλσαμικού ξυδιού,το οποίο έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 6 μήνες σε μικρά βαρέλια , με το μέλι δίνει μια νέα πιο γλυκιά κα πιο γεμάτη αρώματα γεύση στο φαγητό.Χρησιμοποιήστε αυτή την διαφορετική έκδοση του κλασσικού βαλσαμικού ξυδιού σε σαλάτες,μαρινάρετε τα ψητά σας,καραμελώστε ψητά λαχανικά..Πρόκειται για ένα διαφορετικό,ιδιαίτερο βαλσαμικό ξύδι για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους,για όσους ξέρουν να κάνουν τη διαφορά στην κουζίνα τους...






Κρέμα Βαλσάμικου Κλασσική

Παντρέψαμε παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι 'MESSINO' με μούστο απο Μεσσηνιακά σταφύλια και δημιουργήσαμε ένα νέο - υπέροχα γευστικό - προϊόν. Την κρέμα βαλσάμικου 'MESSINO'.
Χρησιμοποιήστε την κρέμα βαλσάμικου MESSINO σε πράσινες σαλάτες,γαρνίρετε πιάτα ψητών κρεατικών,χοιρινό ή κοτόπουλο,ψητά λαχανικά ή και τις ψητές σας πατάτες...Διακοσμήστε ποικιλίες τυριών και αλλαντικών ή δημιουργήστε μια απίθανη ιταλικά σαλάτα caprese με μοτσαρέλα,ντοματίνα,ρόκα και επικάλυψη κρέμας βαλσάμικου MESSINO…!!

Κρέμα βαλσάμικου Κλασσική 'MESSINO'...
Ξαφνιάστε τη γεύση σας..!!!




Κρέμα Πορτοκάλι

Παντρεύοντας την κλασική γεύση κρέμας βαλσάμικου MESSINO με φυσικό άρωμα πορτοκαλιού δίνουμε μια νέα διάσταση στα προιόντα μας και σας καλούμε να δώσετε και εσείς νέες γεύσεις στο φαγητό σας!portokali
Σας προτείνουμε την κρέμα βαλσάμικου με γεύση πορτοκάλι MESSINO σε πιάτα ψητών κρεατικών,τηγανιές,δίπλα σε ενα αγαπημένο παραδοσιακό Μανιατικο λουκανικο σχαρας,σε μια αγαπημενη Μανιατικη σαλατα με πρασιναδα και παστο η και σαν επικαλυψη σε ενα λατρεμενο Μεσσηνιακο μας ψητο ταλαγανι.Απολαυστε την κρεμα βαλσαμικου με πορτοκαλι MESSINO ακομα και στις καλοκαιρινες σας φρουτοσαλατες...
Κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι 'MESSINO'...
Ξαφνιάστε τη γεύση σας..!!!

Ξύδι Special

Λίγα λόγια για το ξύδι μας.

Φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Αρκούν μερικές σταγόνες για να συμπληρωθεί η ξεχωριστή γεύση του φαγητού σας.

Δοκιμασμένο χρόνια, σας το παραδίδουμε για να το αγκαλιάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας.


Ξύδι Κόκκινο


Λίγα λόγια για το Κόκκινο ξύδι μας.

Φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Δοκιμασμένο χρόνια, σας το παραδίδουμε για να το αγκαλιάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας.






Διάθεση Προϊόντων

Η εταιρεία μας επενδύοντας συνέχεια στην ανάπτυξη νέων δικτύων διανομής και διάθεσης των προϊόντων της προσπαθεί να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της ελληνικής αγοράς και ταυτόχρονα ανοίγει τους ορίζοντες της σε ξένες.
Το προϊόν μας μπορεί κάποιος να το βρει σε όλη την Ελλάδα, στα ράφια των supermarket,στα ράφια των καλύτερων delicatessen χώρων και ακολουθώντας της νέες τάσεις και στο διαδίκτυο μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας φροντίζουν ώστε να είναι σε θέση να γευτεί κάποιος το MESSINO σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας δημιουργώντας από κοινού ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και υγιές δίκτυο διανομής.
Πέρα όμως από τα ελληνικά σύνορα, η εταιρεία Δ.Π.ΠΑΠΑΔΕΑΣ και ΣΙΑ Ε.Ε. έχει δημιουργήσει τα δικά της σταθερά θεμέλια στο εξωτερικό. Έχοντας ως παρακαταθήκη 20 χρόνια επιτυχιών στο διεθνές εμπόριο, η εταιρεία μας κατορθώνει σήμερα να εξάγει περίπου το 90% του κύκλου παραγωγής της σε 19 χώρες. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η ποιότητα του προϊόντος και των υπηρεσιών μας είναι οδηγός που ανοίγει συνεχώς νέες προκλήσεις, νέες αγορές.
Αναζητήστε οπουδήποτε ένα ξύδι MESSINO και σας εγγυούμαστε πως το φαγητό σας θα αποκτήσει αμέσως τη γεύση που ζητάτε, τη γεύση που του αξίζει!
ΒΙ.ΠΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΚΑΛΑΜΑΤΑΜΕΣΣΗΝΙΑ24100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου