Το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ιδρύθηκε το 1998 από τον Γιαννακόπουλο Ηλία και την σύζυγο του, Βεργοπούλου Ξανθίππη. Η έδρα μας βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Παράγουμε αποκλειστικά ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ παραδοσιακά
μεσσηνιακά και μανιάτικα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση στο μανιάτικο λαλάγγι και τις δίπλες.
Στο εργαστήριο μας χρησιμοποιούμε πάντα αγνά υλικά και πρώτες ύλες από μικρούς τοπικούς παραγωγούς , κρατώντας πάντα σταθερή την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Επίσης, ακλουθώντας πιστά τις παραδοσιακές συνταγές και την
αυστηρά χειροποίητη παραγωγή, η γεύση και η διατροφική αξία των προϊόντων μας παραμένει ανυπέρβλητη.
Το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ συμμετέχει ενεργά στις εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων ανά την Ελλάδα κ το εξωτερικό, έχοντας ήδη στο ενεργητικό μας πολλές διακρίσεις και βραβεία για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
Έχοντας επιτύχει σημαντικές και εξαιρετικές συνεργασίες, παρέχουμε τα προϊόντα μας σε προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και delicatessen στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθιστώντας το Μανιάτικο λαλάγγι και τις δίπλες γνωστά πέρα από τα στενά σύνορα της Μεσσηνιακής Γης.
Έχοντας επιτύχει σημαντικές και εξαιρετικές συνεργασίες, παρέχουμε τα προϊόντα μας σε προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και delicatessen στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθιστώντας το Μανιάτικο λαλάγγι και τις δίπλες γνωστά πέρα από τα στενά σύνορα της Μεσσηνιακής Γης.
Επιπλέον, η εταιρεία μας ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ , Βεργοπούλου Ξανθίππη κ ΣΙΑ ΟΕ , αναλαμβάνει την εμπορεία και διανομή των προϊόντων μας χωρίς επιπλέον επιβαρυνση σε όλη την Ελλάδα , χονδρική και λιανική, στις καλύτερες τιμές
Λαλάγγι
Κάπως έτσι μέσα στους αιώνες , το λαλάγγι επέζησε λογω της διατροφικής του αξίας αλλά και των απλών συστατικών του.
Το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, γνώστης και λάτρης της παράδοσης, εχει διατηρήσει την αρχική συνταγή για το λαλάγγι και την απολύτως χειροποίητη παραγωγή του.
Τα τελευταία χρόνια, μέσω των εκθέσεων τροφίμων στις οποίες συμμετέχουμε, έχουμε καταστήσει το λαλάγγι γνωστό σε όλη την Ελλάδα και πολλά σημεία του εξωτερικού.
Δίπλες
Στις μέρες μας, οι δίπλες είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της μεσσηνιακής παράδοσης. Δεν υπάρχει αρραβώνας, γάμος , βάφτιση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική , θρησκευτική η και επαγγελματική ακόμα περίσταση, που να μην συνοδεύεται από δίπλες, έτσι , για το καλό, όπως λέμε στον τόπο μας...
Φτιαγμένες με αυγά, μέλι, ελαιόλαδο και καρύδι, αποτελεί ένα γλύκισμα στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
Παρόλο που είναι ένα γλυκό «φασαριόζικο» στην παρασκευή του, το ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ επιμένει στην απόλυτα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ παραγωγή του.
Για πώληση χονδρική η λιανική , μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε στα τηλ 6979380203 κ. Ηλίας Γιαννακόπουλος και στο 6975558041 κ. Ξανθίππη Βεργοπούλου και στο e-mail : diplesgiannakopoulos@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου