ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΙΛΚΙΣ ...ΑΣΠΙΚ

Η επιχείρηση Φ. Παρασκευόπουλος – Σ. Σπυριδόπουλος Ο.Ε. Αλλαντικά ΑΣΠΙΚ(αλλαντοποιία ΑΣΠΙΚ), δραστηριοποιείται στον κλάδο των αλλαντικών και συγκεκριμένα ασχολείται με την
παραγωγή και εμπορία αλλαντικών προϊόντων. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989 και εξακολουθεί να έχει την ίδια επωνυμία μέχρι σήμερα. Αποτελείται από μια εργοστασιακή μονάδα.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης αποτελούνται από μια εργοστασιακή μονάδα και ένα κατάστημα λιανικής πώλησης. Το κατάστημα λιανικής, το οποίο είναι το κεντρικό κατάστημα της εταιρίας, εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν χώρο όπου πωλούνται τα προϊόντα μας σε λιανικές τιμές.

Επιπλέον η αλλαντοποιία ΑΣΠΙΚ διαθέτει ιδιόκτητο βιομηχανικό χώρο, που λειτουργεί σαν εργοστασιακή μονάδα και ως υποκατάστημα της εταιρείας. Η μονάδα αυτή βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Σταυροχωρίου (ΒΙ.ΠΕ.) του νομού Κιλκίς και εκτείνεται σε χώρο 1.400 τμ. Στον χώρο αυτό υπάρχουν κατάλληλες υποδομές για την επεξεργασία και παραγωγή των αλλαντικών και αποθηκευτικοί χώροι.

Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται με ιδιόκτητο στόλο, σε κατάλληλα φορτηγά ψυγεία.

ΪΟΝΤΑ ΑΣΠΙΚ
20 στοιχεία