ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΑΛΙΠΑΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ....DELI FISH

Η εταιρεία Deli-Fish Α.Ε. ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του1989 στην Θεσσαλονίνη.
Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.100τ.μ., οι οποίες βρίσκονται στο Πολύκαστρο του  Ν.Κιλκίς, 60χλμ βόρεια της Θεσσαλονίκης. Βασικός σκοπός της ειναι η παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία υψηλής ποιότητας delicatessen θαλασσινών εδεσμάτων. 
 

Κύρια προιόντα παραγωγής της εταιρείας είναι θαλασσινά εδέσματα, χρησιμοποιώντας
ως πρώτη ύλη ψαρικά όπως το σκουμπρί, η ρέγγα,ο
λευκός τόννος,η παλαμίδα, ο γαύρος, ο βακαλάος,
τα χταπόδια κ.α. Βασικό κριτήριο επιλογής των πρώτων υλών της εταιρείας  είναι οι ποιότικες προδιαγραφές που έχει θεσπίσει βάσει της υψηλής τεχνογνωσίας της, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της Ευρωπαικής και Διεθνούς νομοθεσίας. Συνεχής πολιτική της " Deli-Fish", είναι η παραγωγή delicatessen προιόντων υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές ανάγκες του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας για την επίτευξη των στόχών της αποτελεί η επιμονή της της στην ποιότητα και η διαρκής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της. Στην παρούσα φάση η Deli-Fish απασχολεί  περίπου 20 ανθρώπους στην παραγωγική της διαδικασία, υψηλής εξειδίκευσης στην εργασία τους και διαρκώς εκπαιδευόμενους στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής.  

Η Deli-Fish είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη παραγωγική εταιρεία, τα προιόντα της οποίας απευθύνονται τόσο σε καταστήματα λιανικής πώλησης (super market,παντοπωλεία,καταστήματα delicatessen) όσο και στην αγορά μαζικής εστίασης μέσω των κατά τόπους συνεργατών της που έχουν ως αντικείμενο την διανομή τροφίμων.Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η εγγύηση παραγωγής υψηλής ποιότητας προιόντων και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.
Για επικοινωνία με την εταιρεία μας παρακαλούμε επικοινωνήστε στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή συμπληρώστε την διπλανή φόρμα επικοινωνίας:
  • Τμήμα Πωλήσεων   : delifish-sales@deli-fish.com
  • Τμήμα Logistics        : delifish-logistics@deli-fish.com
  • Τμήμα Παραγωγής : delifish-production@deli-fish.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου