ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ...ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ ΔΡΑΜΑΣ OLIVENFLOWER

Η olivenflower είναι μια μικρή εταιρεία αποκλειστικά ελληνικών συμφερόντων. Η έδρα μας βρίσκεται στο Μικροχώρι Δράμας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή χειροποίητων σαπουνιών, κηραλοιφών και γαλακτωμάτων. Σκοπός μας είναι να παράγουμε φυσικά χειροποίητα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητος, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικά βότανα και φυσικά το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Η φιλοσοφία της Olivenflower είναι απλή: αγνά, φυσικά, χειροποίητα, ελληνικά προϊόντα.
Σκοπός μας είναι να χρησιμοποιούμε βότανα και πρώτες ύλες
δικής μας παραγωγής ή παραγωγών που ασχολούνται με εναλλακτικές βιολογικές καλλιέργειες έτσι ώστε αφενός να εγγυόμαστε την καλή ποιότητα των προϊόντων μας και αφετέρου να ενισχύουμε την τοπική οικονομία.
Η εταιρεία μας προσπαθεί με μεράκι και αγάπη να φέρει κοντά σας τα δώρα της ελληνικής φύσης. Οι συνταγές μας συνδυάζουν αρμονικά τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά, με τα βιολογικά βότάνα και την αποτελεσματικότητα των προσεκτικά επιλεγμένων ενεργών συστατικών, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες τους. Έτσι προσφέρουμε σε εσάς προϊόντα εξαιρετικής ποιότητος που μπορούν να ικανοποιήσουν και τις ποιο δύσκολες απαιτήσεις σας.
Όλα τα καλλυντικά που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.olivenflower.gr παράγονται με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.
Στην ιστοσελίδα μας, www.olivenflower.gr μπορείτε ακόμα, αν θέλετε, να διαβάσετε άρθρα και tips σχετικά με τα προϊόντα μας.
Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να είμαστε πάντα η πρώτη σας επιλογή, όταν πρόκειται για τις αγορές καλλυντικών.































































































































































































































































Μικροχώρι 661 00 Δράμα

Διεύθυνση : Μικροχώρι Δράμας, Δράμα, τκ. 66100
Τηλέφωνο : 6945356309          http://www.olivenflower.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου