ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ..ΠΑΠΑΓΙΑΝΗΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΗ εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σουσαμένιου χαλβά.
Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν ραγδαία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις της στο Μελισσοχώρι Λάρισας (από το 1972) και ο κύκλος εργασιών και το προσωπικό της να αυξηθεί σημαντικά.
Σήμερα η «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» παράγει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων με βάση το σουσάμι: χαλβά, ταχίνι, παστέλι και
σησαμόσπορο αρτοποιίας, καθώς και μια σειρά από μαρμελάδες φρούτων, λουκούμια, μέλι και γλυκόζη. Τα προϊόντα μας με τα ονόματα«ΟΛΥΜΠΟΣ» και «ΑΛΦΑ» κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα, από μικρά καταστήματα έως τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ.
Διαθέτουμε επίσης και προϊόντα για επαγγελματική χρήση και catering. Ταυτόχρονα οι εξαγωγές της εταιρείας μας ξεπερνάνε το 20% των συνολικών πωλήσεων, με τους μεγαλύτερους πελάτες στην Αγγλία, στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Αρκετά από τα προϊόντα μας κυκλοφορούν και με ιδιωτικές ετικέτες, πιστοποιώντας έτσι την εμπιστοσύνη των αγοραστών στον πετυχημένο συνδυασμό των παραδοσιακών συνταγών, ποιοτικών πρώτων υλών και των σύγχρονών μεθόδων παραγωγής.
Από το 1992 η εταιρεία μας ανέπτυξε μια σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά (οργανικά) προϊόντα: ταχίνι, χαλβά και παστέλι, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον εξωτερικό και αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα. Η «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν τη νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά.
Στα 60 και πλέον χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η επιχείρηση εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε ενώ επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη και νέων γραμμών παραγωγής.
Σε όλη την πορεία της η επιχείρηση έδωσε και συνεχίζει να δίνει έμφαση:
  • Στην παραγωγή παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων
  • Στην ποιότητα των προϊόντων που παράγει
  • Στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής κατά την παραγωγική διαδικασία
  • Στον συνεχή εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υποδομών της επιχείρησης.

χαλβάς

Ο σουσαμένιος χαλβάς “Όλυμπος” είναι ένα υπέροχο ελληνικό γλυκό που παράγεται με την παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας Παπαγιάννη.
Αποτελείται από ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Είναι ένα γλυκό με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία, ιδιαίτερα δημοφιλές στις παραδοσιακές νηστείες. Είναι όμως και το ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ.
Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο που τον κάνουν άριστη, φυσική τροφή για όλους.

παστέλι

Το παστέλι «Όλυμπος» είναι το μοναδικό γλυκό «σνακ» που παρασκευάζεται αποκλειστικά από ψημένους σπόρους σησαμιού και καθαρό μέλι.
Μερικές ποικιλίες περιέχουν επίσης και ξηρούς καρπούς ή σταφίδες. Δεν περιέχει κανένα άλλο πρόσθετο συστατικό.
Η σπάνια αυτή συνταγή δημιουργεί το τραγανό παστελάκι με την εξαιρετική γεύση του, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα παστέλια.
Το παστέλι «Όλυμπος» συνδυάζει αγνά συστατικά και την αρχαία διατροφική παράδοση σε ένα σύγχρονο και δυναμικό προϊόν.
Είναι ένα υγιεινό, θρεπτικό και απόλυτα φυσικό σνακ, μια πηγή ενέργειας και το τέλειο συμπλήρωμα καθημερινής διατροφής για όλους, μικρούς και μεγάλους.

μέλι

Το μέλι «Όλυμπος» είναι ένα σχετικά καινούργιο προϊόν στην οικογένεια τροφίμων μας.
Παρόλο που για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσαμε μέλι ως πρώτη ύλη, δεν το διαθέταμε στην αγορά ως αυτόνομο προϊόν.
Αυτό άλλαξε πρόσφατα και η ανταπόκριση των πελατών μας ήταν άμεση και πολύ θετική, δείγμα εκτίμησης των μελιών μας, της άριστης ποιότητας τους, της γευστικής υπεροχής και των ανταγωνιστικών τιμών που προσφέρουμε.
Το μέλι «Όλυμπος» είναι ένα άριστο χαρμάνι από μέλι ανθέων, ακακίας ή/και πευκόμελο, με εξαιρετικά ισορροπημένη γεύση και άρωμα, και την ποιότητα εγγυημένη από τους μακροχρόνιους προμηθευτές – συνεργάτες μας.μαρμελάδα

Οι μαρμελάδες φρούτων «ΟΛΥΜΠΟΣ» & «ΑΛΦΑ» παράγονται στην εταιρεία μας σχεδόν από την ίδρυση της.
Σταδιακά απέκτησαν μια σημαντική θέση στη γκάμα των προϊόντων μας, δίπλα στο χαλβά & στο ταχίνι.
Οι μαρμελάδες σε πολλές γεύσεις από άριστης ποιότητας φρούτα παρασκευάζονται με βάση τις δοκιμασμένες από χρόνια συνταγές και με σύγχρονους μεθόδους παραγωγής που διατηρούν το φρέσκο άρωμα των φρούτων και πετυχαίνουν την τέλεια εμφάνιση.
Τα τελευταία χρόνια οι μαρμελάδες «ΑΛΦΑ» για επαγγελματική χρήση και σε συσκευασίες catering αποτελούν το μεγαλύτερο μερίδιο της παραγωγής, παράλληλα με την σταθερή πορεία των αναγνωρισμένων από την αγορά και κλασσικών πια μαρμελάδων μας.

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.
ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
6° Χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου
ΛΑΡΙΣΑ 41000
Τηλ: 2410 571 441-4
Fax: 2410 571 445