ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ .....ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ

Apostagmata Kritis S.A. LogoΟι αυξημένες ανάγκες των πελατών μας, για καλύτερη ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση μας οδήγησε στην δημιουργία της εταιρίας παραγωγής αλκοολούχων ποτών και αποστάξεων "Αποστάγματα Κρήτης Α.Ε."
Η εταιρεία ιδρύθηκε και ξεκίνησε την παραγωγική διαδικασία τον Ιούλιο του 2009 και κατάφερε συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο, την γνώση, την πείρα, την παράδοση τον άριστο ποιοτικό έλεγχο και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις να γίνει σε λιγότερο από ένα χρόνο η μεγαλύτερη ποτοποιία της Κρήτης και μια απ’τις μεγαλύτερες της Ελλάδος
Η εταιρεία «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ» ήρθε να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Κρήτη, αυτόν τον
ευλογημένο τόπο απ’τον Θεό, στον τομέα των ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ και των αλκοολούχων ποτών και οίνων, με ιδανικό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή.
Δοκιμάστε λοιπόν και διαδώστε άφοβα τα εκλεκτά προϊόντα της και …στην ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!
Οι εγκαταστάσεις των «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ» βρίσκονται σε ιδιόκτητα οικόπεδα στην καρδιά της μεγαλύτερης τουριστικής ζώνης της Κρήτης την Χερσόνησο και είναι άρτια εξοπλισμένες από άμβυκες απόσταξης και πολλές σύγχρονες γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης μεγάλης δυναμικότητας. Τα εργαστήρια της διαθέτουν σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές για τον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την καταμέτρηση, καθώς και μεγάλο αριθμό  ανοξείδωτων δεξαμενών αποθήκευσης των προϊόντων της.
Εδώ αποθηκεύεται το ούζο BLAVO, το ούζο PAR2ZAKI η τσικουδιά 10RAKI το brandy OLYMPIAN’S, η Βότκα TROPHY και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της όσο χρόνο χρειάζεται για να αποκτήσουν την μοναδική τους γεύση!
Η «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ» έχοντας στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων και προκειμένου να διασφαλιστεί η διαρκής ικανοποίηση αλλά και εμπιστοσύνη των πελατών της σ’αυτά φροντίζει ώστε τα προϊόντα της, 
Α) παράγονται και διακινούνται με σεβασμό προς την ασφάλεια του περιβάλλοντος και των εργαζομένων της και
Β) συμμορφώνονται με την εκαστοτε ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τους κανονισμούς που ισχύουν στην χώρα όσον αφόρα την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων, των εργαζομένων και περιβάλλοντος, έχοντας εγκαταστήσει και πιστοποιήσει σε όλα τα κρίσιμα σημεία παραγωγής αποθήκευσης και διακίνησης τα συστήματα HACCP και  ISO  22000.
Liqueur BananaLiqueur BananaLiqueur BananaLiqueur BananaLiqueur Banana


Ούζο

BLAVO
Στον παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα αποστάζουμε με μεράκι και αγάπη τους σπόρους της κρητικής γης (γλυκάνισο, μάραθο). Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τα παλιά χρόνια μόνο το μεράκι και η επιμονή για να καταλήξουμε στο τέλειο αποτέλεσμα. Την ευχαρίστηση του ουρανίσκου σας. Ένα ούζο φτιαγμένο από 100% απόσταγμα.
Ouzo Blavo    Refreshing Towel Blavo

Par2zaki
ΟΥΖΟ=ΚΕΦΙ
Το ούζο μπορεί να είναι ένα κέφι-καταλύτης η έγχυση της ζωής που μπορεί να κάνει ένα άχρωμο κόσμο ζωντανό. Απλά απολαύστε το.
Ouzo Par2Zaki    Refreshing Towel Par2zaki

ΜΙΝΩΙΤΗΣ
Το ούζο Μινωϊτης είναι μαλακό και γλυκόπιοτο με απαλό άρωμα και βαθιά επίγευση. Κάθε γουλιά είναι ένα μοναδικό ταξίδι στα μονοπάτια της Κρήτης και στις παρέες μας.
Ouzo Minoitis

Κρητική Τσικουδιά

10ΡΑΚΙ
Η τσικουδιά ευφραίνει την καρδιά μας. Το αυθεντικό τσίπουρο, στιβαρό και αδρό, βασίζεται στην καλή ποιότητα της πρώτης ύλης αλλά και στην τέχνη και την εμπειρία του αποσταγματοποιού, που ξέρει να χειρίζεται τις "κεφαλές" και τις "ουρές", σε πόσους βαθμούς θα το κόψει και τι χαρμάνια θα κάνει μετά! "Αν δεν βγάλω την τσικουδιά μου η χρονιά ....κακοπάει" λένε οι παλιοί εδώ στην Κρήτη.
Tsikoudia 10raki

Spirits

ΒΟΤΚΑ
Ρώσοι, Πολωνοί και Σουηδοί ερίζουν για την πατρότητα της, οι Αμερικανοί φρόντισαν για την ευρεία διάδοση της και οι απανταχού λάτρεις του αλκοόλ απολαμβάνουν το ουδέτερο σε άρωμα, χρώμα και γεύση ποτό σκέτο, σε κοκτέιλ ακόμα και για να συνοδευόσουν το φαγητό τους.
Vodka Trophy

ΤΖΙΝ
Το τζιν αποτελει μια διαφοροποιηση σ' ενα κοσμο που αρχιζει να γεμιζει με ουδετερα ποτα, χωρις καμμια γευστικη προσωπικοτητα. Αντιθετα το τζιν ειτε σκετο ειτε σε κοκτειλ, κανει την διαφορά. Έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα είναι ξανά το ποτό εκείνων που ξέρουν να πίνουν! Κάποιοι θα έλεγαν ότι η ποιότητα του ποτού χάνεται μέσα σε ένα κοκτέιλ και επομένως η χρησιμοποίηση ενός JORDAN'S σε ένα κοκτέιλ δεν θα είχε νόημα. Στην πραγματικότητα ωστόσο τα αρώματα και τα βοτανικά στοιχεία ενός καλού τζιν, τελικά είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά!
Jin Jordans

ΤΕΚΙΛΑ
Ο θρύλος για την γέννηση της τεκίλας αναφέρει ότι ένας κεραυνός χτύπησε κάποτε μια αγαύη (κακτοειδές φυτό) στην περιοχή μιας φυλής Ινδιάνων του Μεξικού. Εκείνοι τότε παρατήρησαν ότι το φυτό άρχισε να εκκρίνει ένα γευστικό και καυτερό υγρό, που όταν το έπινες, σου δημιουργούσε ευχάριστα συναισθήματα. Το θεώρησαν δώρο των θεών! Η TRES AMIGOS πίνεται παγωμένη με τριμμένο πάγο και λίγο λάιμ. Όταν μιλάμε για την TRES AMIGOS η πρόταση είναι να την πίνετε και σκέτη!
Tequila Tres Amigos

ΟΥΙΣΚΙ
Οι ρίζες του ποτού καλύπτονται από μυστήριο. Όταν η πάχνη δεν κυλάει από την θάλασσα, μπορείς να φανταστείς από την Σκωτία τις άσπρες φάρμες στους πράσινους λόφους της Ιρλανδίας. Στους σκοτεινούς χρόνους του Μεσαίωνα οι δυο χώρες ενώθηκαν και πλησίασαν η μια την άλλη, δεν πρέπει  ν' αναρωτιέται κανείς γι την τέχνη της απόσταξης Η λέξη ουίσκι σημαίνει "νερό της ζωής" στα κέλτικα. Το Darclay's πίνετε σκέτο. Αρκεστείτε σε μικρές γουλιές έτσι ώστε το ρόλο του νερού να παίζει το σάλιο σας. Χρησιμοποιείται και σε κοκτέιλ.
Whiskey Darclays

ΜΠΡΑΝΤΥ
Tο Olympian's έχει ένα δικό του στιλ που προέρχεται από παλαιωμένα αποστάγματα οίνων με φρουτώδη γεύση και νότες δρυ.
Απολαύστε το μετά από ένα καλό δείπνο με τη συνοδεία ενός καλού πούρου και λίγης μαύρης σοκολάτας.
Μπράντυ Olympians

ΡΟΥΜΙ
Είναι προϊόν απόσταξης των χυμών του ζαχαροκάλαμου που εισήγαγε στα νησιά της Καραϊβικής ο Χριστόφορος Κολόμβος. Εκείνη την εποχή οι πειρατές ήταν οι κυρίαρχοι των θαλασσών και έκαναν επιδρομές σε εμπορικά πλοία. Αξιοποίησαν λοιπόν την λεία τους περνώντας την μελάσα από απόσταξη και εγένετο ... ΡΟΥΜΙ.
Το BARCADO είναι λευκό αλλά και μαύρο Ρούμι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών κοκτέιλ.
Rum Barcado

ΜΠΙΤΤΕΡ
Πικρό αλκοολούχο ποτό από μείγμα ριζών, χόρτων, φλοιών καρπών απ΄ την οικογένεια των μούρων που χαρακτηρίζονται όλα απ την αρωματική και πικρή τους γεύση.
Amarosso Bitter

Λικέρς

ΛΙΚΕΡ
Το κάθε φρούτο ή βότανο έχει το χαρακτήρα του και την παραξενιά του. Άλλα θέλουν ήλιο, άλλα θέλουν ίσκιο ανάλογα με την ευαισθησία τους. Για να παρασκευάσουμε λικέρ ο γενικός κανόνας είναι να ανακατέψουμε με μεράκι και αγάπη φρούτα ή βότανα, γλυκαντική ύλη και αλκοόλ.
ΣΑΜΠΟΥΚΑ
Ο γλυκάνισος στα ποτήρια μας, Ούζο στην Ελλάδα, παστίς στην Γαλλία, σαμπούκα στην Ιταλία. Είναι από τα δημοφιλέστερα ιταλικά Λικέρ. Στην Ιταλία σερβίρουν την σαμπούκα με πάγο και τρεις κόκκους καφέ σαν απεριτίφ ή μετά το δείπνο. Άλλοτε το σερβίρουν μέσα σε φλεγόμενο σφηνάκι το οποίο πρέπει να σβήσει κανείς έγκαιρα πριν καεί όλο το αλκοόλ. Όπως και να το πιείτε μια είναι η SECRET.
Liqueur BananaLiqueur CoconutLiqueur CoffeeLiqueur AmarettoLiqueur Blue Curacao
     
Liqueur CherryLiqueur ApricotLiqueur StrawberryLiqueur CacaoSambuca

Schnapps

ΣΝΑΠΣ
Η εποχή "επιβάλλει" πολύτιμα κοκτέιλ φτιαγμένα από premium και extra premium ποτά. Όμως κάποια από τα πιο in μπαρ προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Έκαναν το κοκτέιλ τέχνη και το σερβίρουν με χρυσόσκονη, τρούφα, διαμαντένια δακτυλίδια με απλά η εξεζητημένα σναπς!
SchnappsSchnappsSchnapps

Κρασιά

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ - CHARDONNAY
Λευκός ξηρός οίνος από πιο την κοσμοπολίτικη ποικιλία του κόσμου.
Λαμπρό χρώμα και χρυσαφένιες ανταύγειες.
Πλούσια αρώματα λουλουδιών και ξηρών καρπών. Ισορροπημένη γεύση με πολλή φινέτσα.
Συνοδεύει οστρακοειδή, θαλασσινά. σολομό, πέστροφα, καπνιστά ψάρια, κινέζικη κουζινα, και μαλακά τυριά.

Σερβίρεται ιδανικά στους 10-12 C.
Chardonnay

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ - ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ
Λευκός ξηρός οίνος από την πιο γνωστή Ελληνική ποικιλία.
Αχυροκίτρινο χρώμα. Δροσερά φρουτωδη αρώματα εσπεριδοειδών με ανανά και ροδάκινο.
Απαλή φρέσκια γεύση με ευχάριστη οξύτητα και φίνα ισορροπία.
Συνοδεύει ψάρια, θαλασσινά, και φρούτα.

Σερβίρεται στους 10-12 C.
Μοσχοφίλερο

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ - ΜERLOT
Ερυθρός ξηρός οίνος από μια από τις πλέον φημισμένες ποικιλίες. 
Το χρώμα του είναι πορφυρό με βιολετί ανταύγειες. Φρουτωδης γεύση μικρών κόκκινων φρούτων με απαλές τανίνες και μακριά επιγευση.
Συνοδεύει ζυμαρικά με πλούσιες σάλτσες, συκωτάκια πουλιών, κόκκινα κρέατα με φινετσάτες σάλτσες φρούτων.

Σερβίρεται στους 18-19 C.
Merlot

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ - CABERNET SAUVIGNON
Ερυθρός ξηρός οίνος από τις πλέον φημισμένες ποικιλίες.
Έχει πλούσιο βυσσινοκοκκινο χρώμα. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους, μπαχαρικών, δαμάσκηνου. Πλούσιο σώμα με χαρακτηριστικές νότες από δρυ-ϊνο ξύλο.
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα (ψητά ή μαγειρευτά), κυνήγι, φίνα αλλαντικά και δυνατά τυριά.

Σερβίρεται στους 18-19 C.
Cabernet Sauvignon

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ - ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ
Εντυπωσιακός ερυθρός οίνος από την πιο ευγενή ελληνική ποικιλία.
Σκούρο κόκκινο με έντονη βιολετί ανταύγειες, στην μύτη εμφανίζεται πολύπλοκο με νότες αγριοκέρασου και φρούτων του δάσους να εναλλάσσονται με αρώματα καρύδας και σοκολάτας.
Στο στόμα είναι ογκώδες με στιβαρές τανίνες. Απολαυστε το με λιπαρά κρέατα και πλούσιες αρωματικές σάλτσες.

Σερβίρεται στους 18 C.
Αγιωργίτικο


Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία
Διεύθυνση Επικοινωνίας:
Αποστάγματα Κρήτης Α.Ε.
Χερσόνησος Ηρακλείου
Κρήτη
Τηλ.: 28970 21821
Emailinfo@apostagmatakritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου