ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ....ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

Μία διαρκώς εξελισσόμενη οικογενειακή φάρμα


Από το 1977, η Φάρμα Κουκάκη λειτουργεί οργανωμένα ως
πρότυπη αγελαδοτροφική μονάδα και η ταχύτατη ανάπτυξη της, την οδήγησε σε καθετοποίηση της παραγωγής το 1999, με την προσθήκη σύγχρονης μονάδας παστερίωσης.
Το 2009, η μονάδα παραγωγής μαζί με τα γραφεία διοίκησης εγκαταστάθηκαν σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Την ίδια χρονιά, το Κέντρο διανομής των προϊόντων μαζί με τη δομή της Εμπορικής διεύθυνσης, μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στη Ν. Ιωνία Θεσσαλονίκης.
Σήμερα, η Φάρμα Κουκάκη παράγει προϊόντα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης έχοντας σαν στόχο, τη διάθεση τους στην Ελληνική αγορά αλλά και στις χώρες του εξωτερικού. Επιλέγοντας τα προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα τους, γιατί όλα φτιάχνονται με αγνό, ολόφρεσκο, 100% Ελληνικό γάλα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον


Η έδρα της εταιρίας είναι στους Κάτω Αποστόλους του νομού Κιλκίς.
Εκεί βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο μαζί με τα γραφεία διοίκησης, όπως φυσικά και οι σταβλικές εγκαταστάσεις και οι φυτικές καλλιέργειες απ’ όπου παράγονται οι ζωοτροφές.
Το Κέντρο διανομής των προϊόντων μαζί με τη δομή της Εμπορικής διεύθυνσης βρίσκεται στη Ν. Ιωνία Θεσσαλονίκης.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η κορυφαία ποιότητα προϊόντων με τη σφραγίδα της Φάρμας Κουκάκη κερδίζει και τις αγορές του εξωτερικού


Το Σεπτέμβριο του 2011 ξεκίνησε η πρώτη στρατηγική συνεργασία με αντιπρόσωπο και διανομέα γαλακτοκομικών ελληνικών προϊόντων στην Ιταλία.
Έκτοτε, η Φάρμα Κουκάκη εξάγει τα προϊόντα της ολοένα και σε περισσότερες χώρες. Το γνήσιο Ελληνικό γιαούρτι έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό και οι καταναλωτές  αποζητούν πλέον τα ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη.
Πέρα από την εμπορική επιτυχία, το απολαυστικό, κορυφαίας ποιότητας γιαούρτι της Φάρμας Κουκάκη βραβεύθηκε με Χρυσό αστέρι στο διαγωνισμό Great Taste Awards 2013 στο Λονδίνο.

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα πιο νόστιμα γαλακτοκομικά που έχετε δοκιμάσει! Προϊόντα Ασφαλή, Κορυφαίας Ποιότητας, με Πλούσια Διαθρεπτική Αξία.


Η ανάγκη για επιστροφή σε αγνά, φυσικά αλλά και απολαυστικά προϊόντα, είναι το μεγάλο μυστικό που υπάρχει σε κάθε προϊόν, με τη σφραγίδα της Φάρμας Κουκάκη.
Ειδικά σήμερα που ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει απομακρυνθεί από τις παραδοσιακές αξίες  διατροφής, κάθε φορά που επιλέγετε  ένα από τα προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη είστε σίγουροι ότι 
απολαμβάνετε την αυθεντική παραδοσιακή γεύση.
Το γάλα είναι μία από τις σημαντικότερες τροφές για ενήλικες και κυρίως για παιδιά. Προσφέρει βιταμίνες Α και D, πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία, κάλιο και φώσφορο. Θεωρείται η σημαντικότερη πηγή ασβεστίου και βοηθά στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Πίνετε καθημερινά γάλα, ώστε να επωφεληθείτε από τα ιδιαίτερα χρήσιμα και θρεπτικά συστατικά του.
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε.
61100 Κάτω Απόστολοι, Κιλκίς
Τηλ. +30 23410 94455
Fax. +30 23410 77252
Yποκατάστημα Θεσσαλονίκης
10ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού
Θεσσαλονίκης - Κιλκίς
Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης
Τηλ. +30 2310 788600
Fax. +30 2310 788605

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου