ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ......ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Η εταιρεία STEFANOS MILONAS ιδρύθηκε το 1983 από τον  Στέφανο Mυλωνά  με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων.
Η  έδρα της βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Το αντικείμενό μας είναι η κατασκευή και εμπορία γεωργικών μηχανημάτων. Η μακρόχρονη πείρα μας, η αξιοπιστία που μας διακρίνει και το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που
έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Στόχος μας δεν είναι απλά η πώληση των προϊόντων μας, αλλά η διαρκής επικοινωνία με τους πελάτες μας και η παροχή σέρβις, καθώς και η επίλυση πάσης φύσεως τεχνικών προβλημάτων από το έμπειρο προσωπικό μας, όπου αυτό χρειάζεται. Η σωστή ποιότητα, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και υποστήριξη είναι οι στόχοι και τα συστατικά επιτυχίας της πολυετούς μας πορείας.

Καλλιεργητής Βαρέου Τύπου Απλός και με Δίσκο


Μηχάνημα που κατασκευάζεται βάσει μεγάλης πείρας επάνω στις αντοχές των μετάλλων και με την προσθήκη ελατηρίων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ειδικά για την αναμόχλευση του εδαφους.
Υποβλήθηκε σε σκληρες δοκιμασίες και διαπιστώθηκε η ποιότητα του έργου του και ειναι ιδανικό για την προετοιμασία του αγρού. Εχουμε εναν εγγυημένο καλλιεργητή που καλύπτει ολους τους γεωργούς στις εκάστοτε ανάγκες των.

ΤΕΧΝΙΚΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
κατασκευαζεται σε διαφορους τύπους 9 , 11 , 13 ελατήρια αναλογα τον ελκυστήρα. 
 ροϊόντα

Άροτρο Ανοιγοκλεινόμενο Αναστρεφόμενο


Το  Αναστρεφομενο ανοιγοκλεινόμενο Αροτρο κατασκευαζεται σε 3υνο 4υνο 5υνο 6υνο χρησιμοποιείτε για ολες τις καλλιεργειες.  Το άνοιγμα κάλυψης ρυθμίζεται υδραβλικα στις 9 εως 18 ίντσες.Η αναστροφή του αρότρου γίνεται από υδραυλικό σύστημα με βαλβίδα αναστροφης.

Το σταβάρι είναι εφοδιασμένο με βίδα ασφαλείας. Σε περίπτωση που το άροτρο συναντήσει εμπόδιο κόβεται η βίδα ασφαλείας που συγκρατεί το σταβάρι στο σασί, το σταβάρι σηκώνεται για να ξεπεράσει το εμπόδιο και αποτρέπεται κάποια σοβαρότερη ζημιά για το άροτρο.
Η κατασκευή τους είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη ώστε να ανταπεξέρχονται σε όλους τους τύπους εδαφών. Για την κατασκευή των εξαρτημάτων των αρότρων  χρησιμοποιούνται ειδικά μέταλλα αυξημένης σκληρότητας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

    Σασί από κοιλοδοκό διαστάσεων
    Σταβάρια από ειδικό χάλυβα HARDOX 
    Υδραυλικη ρυθμιση 9 εως 18 ιντσες
    Τροχοι ρύθμισης βάθους εργασίας
Click to enlarge image 5YNO.anoigoklinomeno-anastrefomeno-.STEFANOS-MILONAS.JPGClick to enlarge image 5YNO.anoigoklinomeno-anastrefomeno-.STEFANOS-MILONAS.JPG

Σκαλιστήρι σπαστό πολλαπλό


Μηχάνημα σκαλιστικό για γραμμικές καλλιέργειες ( βαμβάκι, καλαμπόκι ,τεύτλα , φασόλια κλπ ).
 Δέχεται ρυθμίσεις εύκολα. Είναι σπαστό ,ανεξάρτητο το καθένα.Κατασκευάζεται σε τρίσειρο και παντάσειρο αναδιπλώμενο με υδραυλικό σύστημα.

Σκαλιστήρι με λιπασματοδιανομέα


Μηχάνημα που κατασκευάζεται ειδικά για σκάλισμα και για διάνοιξη αυλακίων και ρίψη λιπάσματος.

Χρησιμοποείται για γραμμικές καλλιέργειες.

Σκαλιστήρι πεντάσειρο με λιπασματοδιανομέα


Σπαστό ,έκαστο ανεξάρτητο, άνευ υδραυλικού συστήματος.

Σπαστό ,έκαστο ανεξάρτητο, άνευ υδραυλικού συστήματος.
    Άδενδρο
    Δήμος Χαλκηδώνας
    Νομός Θεσσαλονίκης 57 00 7
    ΕΛΛΑΣ

    Phones:

    23910 31 640
    23910 31 858
    6977 352 864

    E-mail:

    info@stefanosmilonas.gr   http://www.stefanosmilonas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου