ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ...MEL ELAION

Καλοκαιρινές λαδοπαγίδεςΣυσκευασίες 1ltr & 5ltr MellelaionΣτην ευλογημένη από τους θεούς του Ολύμπου ελληνική γη, με τον λαμπερό ήλιο και το ήπιο μεσογειακό κλίμα ευδοκιμεί το δέντρο της ελιάς και παράγεται το φημισμένο για την υψηλή ποιότητά του ελληνικό ελαιόλαδο.
Οι Αρχαίου Έλληνες, τέλειοι γνώστες των
θεραπευτικών του ιδιοτήτων και λάτρεις της ποιοτικής γαστρονομίας, υιοθέτησαν, όπως και οι σύγχρονοι Έλληνες, το ελαιόλαδο ως βασικό συστατικό στοιχείο της ελληνικής διατροφής.Στην Ερμιονίδα, κοντά στο ξακουστό αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τις ιστορικές Μυκήνες, παράγεται το «ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ» απο τα καλύτερα ελαιόλαδα της Ελλάδος, με κύρια χαρακτηριστικά τη γεμάτη γεύση του, το ευωδιαστό άρωμά του, τις πλούσιες θρεπτικές βιταμίνες του και την χαμηλή οξύτητά του (λιγότερο από 0,5% οξύτητα), το οποίο έχει χαρακτηρισθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προϊόν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ (Π.Ο.Π.).

Σε αυτή την περιοχή, τέταρτης γενεάς παραγωγοί, στο ιδιόκτητο Κτήμα μας, εκτάσεως 150 στρεμμάτων, καλλιεργούμε 3.000 ελαιόδεντρα των γνωστών ποικιλιών «ΜΑΝΑΚΙ» και «ΚΟΡΩΝΕΪΚΗ» και παράγουμε και συσκευάζουμε με παραδοσιακούς φυσικούς τρόπους χωρίς φιλτραρίσματα ή ραφιναρίσματα, το «MELL-ELAION», το έξτρα παρθένο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ, ακολουθώντας τον πατροπαράδοτο τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής διότι θέλουμε να κρατήσουμε αναλλοίωτα στο χρόνο τις παραδοσιακές αξίες, την αγνότητα και την αυθεντική γεύση του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, όπως εδώ και χιλιάδες χρόνια χαρίζει απλόχερα η ελληνική γη και ταιριάζει απόλυτα στην παγκόσμια φημισμένη για την ποιότητά της μεσογειακή κουζίνα.
Τώρα σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε στο νοικοκυριό σας και να γευθείτε και εσείς το μοναδικής ποιότητας ελαιόλαδο μας και είμαστε βέβαιοι ότι από σήμερα θα είστε παντοτινοί πελάτες και φίλοι μας.

Το ελαιόλαδο μας μπορείτε να το προμηθευθείτε σε συσκευασίες του ενός (1) λίτρου και των πέντε (5) λίτρων σε δοχεία τενεκέ ή πλαστικού αντί της τιμής των τεσσάρων ευρώ και ενενήντα λεπτών (4,90 €) ανά λίτρο, συν τα έξοδα μεταφοράς (και φόρους για τις χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως). Δίνετε την παραγγελία σας και εμείς, με την πίστωση του ποσού στο στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Ελλάδα, σας αποστέλλουμε το ελαιόλαδο στην πόρτα του σπιτιού σας.

Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΜΑΣ


Ο ελαιώνας μας
Στην περιοχή Θερμησία Αργολίδος, βρίσκονται οι πεδινοί, ημιορεινοί και ορεινοί ελαιώνες μας των ποικιλιών «Μανάκι» και «Κορωνέϊκη», όπου παράγουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «MELL-ELAION».
PIGADIA ERMIONIS ARGOLIDOS
Πηγάδια Ερμιόνης Α

.

Ερμιονίδα

Η Ερμιονίδα είναι μια παραθαλάσσια περιοχή με όμορφες παραλίες, φυσικό κάλος και τουριστική ανάπτυξη. Γεμάτη με ελαιώνες, εσπεριδοειδή, φημισμένα ρόδια, γευστικά κηπευτικά και ψαρόβαρκες με φρεσκότατα ψάρια.  Το κλίμα της διακρίνεται για τον ήπιο χειμώνα, τις μικρές βροχοπτώσεις και τα μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειάς της. Αυτό το μικροκλίμα είναι ιδανικό για την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Για το λόγο αυτό άλλωστε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε στην Ερμιονίδα έχει πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προελεύσεως (Π.Ο.Π.) με την ονομασία «ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ».
O Ελαιώνας της Mellofarm
O Ελαιώνας της Mellofarm
Σε αυτή την περιοχή, και συγκεκριμένα στην Θερμησία, βρίσκονται οι πεδινοί, ημιορεινοί και ορεινοί ελαιώνες μας των ποικιλιών «Μανάκι» και «Κορωνέϊκη», όπου παράγουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «MELL-ELAION».
Christos & Kostas Mellos
MELL-ELAION by MELLOFARM
Pigadia Hermionidos Argolis
21051
GR EUROPEAN UNION
E-mail: hello @ mellofarm.gr
Mobile:        +30 6977 715 323
Telephone:   +30 2754 041 387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου