ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ...ΑΤΙ

Η ΑΤΙ σερβίρει την ανώτερη γεύση της φύσης!
Η ΑΤΙ είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε τη δράση της το 1999. Ίδρυσε ανώνυμη εταιρία με αντικείμενο την επεξεργασία τομάτας και την παραγωγή και τυποποίηση τοματοπολτού 28-30% σε ασηπτικό σάκο.
Το 2005 σηματοδοτεί την αφετηρία ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού και επέκτασης, με στόχο την ανάπτυξή της και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων σε ασφαλείς χάρτινες συσκευασίες Combibloc, αλλά και κονσέρβας.
Με σταθερά επιχειρηματικά βήματα, αεικίνητο προσανατολισμό και αδιάλειπτη αναπτυξιακή πολιτική, πετυχαίνει την αύξηση της δυναμικότητάς της και την εξασφάλιση και διασφάλιση των προϊόντων της, καθώς προχωράει σε νέες
υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τεράστιες δυνατότητες στην τυποποίηση και επεξεργασία οπωροκηπευτικών προϊόντων.
Κατασκευαστικοί οίκοι της Ευρώπης αναγνωρισμένοι για την τεχνογνωσία τους στην επεξεργασία και τυποποίηση των προϊόντων, όπως είναι οι CFT Rossi&Catelli, Ing. A. Rossi, Fenco, Savi Antonio, Loons, SIG Combibloc, είναι αποκλειστικοί προμηθευτές του μηχανολογικού εξοπλισμού της ΑΤΙ.
Την πρώτη ύλη για τα τοματοειδή την προμηθεύεται αποκλειστικά από ομάδες παραγωγών του θεσσαλικού κάμπου.
Τη διανομή έχουν, κατεξοχήν, αναλάβει καταρτισμένοι και έμπειροι αντιπρόσωποι της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά.
Το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και οι αυστηροί έλεγχοι από το Γεωπονικό Τμήμα της εταιρίας, που ξεκινούν από την επιλογή των ποικιλιών και συνεχίζουν ως την υπόδειξη του χρόνου και του τρόπου συγκομιδής, αλλά και μεταφοράς, υπογράφουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων ΑΤΙ.
Η βιομηχανική δυναμικότητα της εταιρίας ανέρχεται σε 1.500.000 κιλά/24 ώρες και με αυστηρά κριτήρια επιλογής της πρώτης ύλης, διοχετεύει στην αγορά προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη.
Η ΑΤΙ έχει ήδη συνάψει συμφωνίες και συνεργάζεται με χώρες του εξωτερικού για εξαγωγές των προϊόντων της. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ιαπωνία και το Ντουμπάι.
Παράλληλα, στα πλαίσια της διεύρυνσης των επιχειρηματικών της προσανατολισμών, παράγει μια πλούσια ποικιλία προϊόντων λιανικής, τα οποία προορίζονται για εξαγωγές, αλλά και για διάθεση στην ελληνική αγορά. Προϊόντα δυναμικά με τη σφραγίδα μιας εταιρίας με αυθεντικό όραμα.
Η ΑΤΙ δίνει το δυναμικό της παρόν, εστιάζοντας σε ένα λαμπρό μέλλον χάρη στην οργανωτική της δομή και την αυστηρά ποιοτική επιλογή των πρώτων υλών για τις παραγωγές της.
Η παραγωγική διαδικασία, η διαχείριση των παραγόμενων προϊόντων και του εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού διασφαλίζεται με τα πρότυπα ISO 9001 και HACCP.

Φυσικός χυμός τομάτας

pictures
Στην ΑΤΙ Α.Ε. παρασκευάζουμε και συσκευάζουμε τους χυμούς Naturalito με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, για να έχετε στο ποτήρι σας τον καλύτερο συσκευασμένο χυμό.
Χρησιμοποιούμε τις πιο εκλεκτές τομάτες, εξασφαλίζοντας έτσι τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, με χυμούς που έχουν υπέροχη γεύση.
Οι χυμοί μας δεν περιέχουν συντηρητικά, αλλά διατηρούνται εκτός ψυγείου πριν ανοιχθούν, χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωσή τους και στις ειδικές συσκευασίες Combibloc.
100% Φυσικό Προϊόν
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φυσικός χυμός τομάτας, αλάτι μέγιστο 0,5%, διορθωτής οξύτητας: κιτρικό οξύ.
Διατροφική αξία / 100ml
Ενέργεια: 16 kcal/69,3kJ, Πρωτεΐνες: 0,7g, Υδατάνθρακες: 3,2g, Λιπαρά: 0,09g.

Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας (passata) - 500g

picturesCOMBITOP
Ο ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας Naturalito, παράγεται και συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, αποκλειστικά από τομάτες της Θεσσαλίας. Ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά…για ελαφριά κουζίνα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, στερεά συστατικά κατ’ ελάχιστο 7%, διορθωτής οξύτητας: κιτρικό οξύ.
Διαθρεπτική αξία / 100γρ
Ενέργεια: 24 kcal/101kJ, Πρωτεΐνες: 1,5g, Υδατάνθρακες: 3,6g, Λιπαρά: 0,1g.
pictures


Ολόκληρα αποφλοιωμένα τοματάκια σε χυμό τομάτας (400g)

pictures
Τα ολόκληρα αποφλοιωμένα τομάκια Naturalito, παράγονται και συσκευάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, αποκλειστικά από τομάτες της Θεσσαλίας. Ένα προϊόν ιδανικό για κάθε φαγητό...χωρίς συντηρητικά!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αποφλοιωμένες τομάτες, χυμός τομάτας, κιτρικό οξύ (Ε330) ως ρυθμιστής οξύτητας (εφόσον απαιτείται).
Διαθρεπτική Αξία / 100γρ
Ενέργεια 19,2 kcal / 81,6KJ, Πρωτεΐνες 1,3g, Υδατάνθρακες 3,5g, Λιπαρά 0.2g

Τοματοπολτός Διπλής Συμπύκνωσης 28/30 brix (410g)

pictures
Ο Τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης Naturalito, παράγεται και συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, αποκλειστικά από τομάτες της Θεσσαλίας. Ένα προϊόν ιδανικό για κάθε φαγητό...χωρίς συντηρητικά!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Τομάτα συμπυκνωμένη.
ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ: 28/30 (brix).
Διαθρεπτική αξία / 100γρ
Ενέργεια 94 kcal / 39KJ, Πρωτεΐνες 5g, Υδατάνθρακες 20g, Λιπαρά 1g

Ποιότητα & Διατροφή

Η ΑΤΙ είναι μία εταιρία που έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της ποιότητας των πρώτων υλών των προϊόντων της. Με απόλυτο σεβασμό απέναντι στον εαυτό της και απέραντη ευθύνη στην αγορά, τηρεί αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.
Με αυτή την αρχή, διατηρεί την απόλυτη διατροφική αξία των αγαθών που παράγει σε μια εποχή που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη.
Ακολουθείστε τις συμβουλές ΑΤΙ… τις ακολουθεί και η ίδια!

επιλεγμένες συνταγές
ΑΤΙ Α.Ε.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Λαζαρίνα, Καρδίτσα
τ.κ. 43060

τηλ.: 24310 49364
fax: 24310 49361
e-mail: info@atifood.com