ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΕΥΡΙ ΛΗΜΝΟΥ....ΣΤΑΜΑΤΕΡΗΣ

Η Λήμνος πάντα φημίζονταν για τα μικρής παραγωγής δημητριακά της.Ενας μικρός μύλος στο Κοντοπούλι της Λήμνου παράγει ένα εξαιρετικής ποιότητας σταρένιο αλεύρι που μαζί του μπορείτε να κάνετε νόστιμο ψωμί και τραγανά φύλλα για πίτα.Βρίσκεται σε λίγα σούπερ μάρκετ και αξίζει να το αναζητήσετε Αλεύρι χωρίς συντηρητικά και βελτιωτικά.Έχει κίτρινο χρώμα


ΜΥΛΟΙ ΛΗΜΝΟΥ :

    ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ



Από τα χρόνια που εκμεταλλευόμαστε την
ενέργεια του ανέμου, μέχρι σήμερα τη σύγχρονη εποχή της ηλεκτροκίνησης, έχει περάσει ένας αιώνας.  Από το 1910 έως σήμερα, εδώ στους Μύλους Λήμνου έχουν αλλάξει πολλά....

Εξελίξαμε την παραγωγή, εκσυγχρονίσαμε το μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλάξαμε τις κτιριακές μας εγκαταστάσεις, τον τρόπο μεταφοράς του προϊόντος, προσαρμοστήκαμε  σε όλα τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, εισήλθαμε στην εποχή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του σήμερα.  Το μόνο που δεν αλλάξαμε και διατηρούμε αναλλοίωτο είναι η αγνότητα του προϊόντος.  Αφοσιωμένοι στην ποιότητα και πιστοί στην παράδοση 104 χρόνων συνεχίζουμε να παράγουμε το ΑΛΕΥΡΙ ΛΗΜΝΟΥ φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι ακριβώς όπως τότε...."Οι Μύλοι Λήμνου ξεκίνησαν στο νησί της Λήμνου το 1910 από ένα Μικρασιάτη πρόσφυγα. 


Tο 1960, οι Μύλοι Λήμνου πέρασαν στην ιδιοκτησία το Νίκου Σταματέρη, που συνέχισε την παράδοση και παρέδωσε την οικογενειακή επιχείρηση στο γιό του Βαγγέλη το 1978, ο οποίος την διατηρεί μέχρι και σήμερα,  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 104 ΧΡΟΝΩΝ.


Το Αλεύρι Λήμνου Αγνό Κίτρινο είναι φτιαγμένο από 100% Ελληνικά σκληρά σιτάρια.  Είναι αγνό, φυσικό προϊόν  παραδοσιακά αλεσμένο χωρίς συντηρητικά και χωρίς βελτιωτικά.  

Κίτρινο αλεύρι για ζύμωμα.  Ιδανικό για ψωμί, χωριάτικο φύλλο, ζύμη πίτσας, χυλοπίτες, λουκουμάδες, τηγάνισμα.








Το Αλεύρι Λήμνου Ολικής Άλεσης είναι φτιαγμένο από 100% Ελληνικά σκληρά σιτάρια.  Είναι αγνό φυσικό προϊόν  παραδοσιακά αλεσμένο, εμπλουτισμένο με φυτική λεκιθίνη και βιταμίνη C.  Ιδανικό για  χωριάτικο ψωμί, μπαγκέτες, κουλουράκια και ζύμη πίτσας.









Το Αλεύρι Λήμνου για Όλες τις Χρήσεις είναι φτιαγμένο  από 100% Ελληνικά μαλακά σιτάρια.  Το αλεύρι είναι αγνό φυσικά λευκό προϊόν χωρίς καμία διαδικασία λεύκανσης και παραδοσιακά αλεσμένο.  Ιδανικό για παραδοσιακά γλυκά, κέικ, μπισκότα, cookies και φύλλο ζαχαροπλαστικής.








Παραγωγός: ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ ΛΗΜΝΟΥ 
Διεύθυνση: KONTOΠΟΥΛΙ ΛΗΜΝΟΣ
Τηλέφωνο: 22540 41694,41018
Email: kldmyloi@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου