Η συνέχιση στην παράδοση της γεύσης αποτελεί κύριο μέλημα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, η οποία αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις πρώτες ύλες της οικογένειας, παράγει αγνά, βιολογικά προϊόντα από βουβαλίσιο γάλα και βιολογικές πρώτες ύλες. Χυλοπίτες, κους κους και τραχανάς είναι μερικά μόνο από την πλειάδα των προϊόντων που παράγει, ενώ η μονάδα εφαρμόζει και συστήματα διασφάλισης υγιεινής HACCP.
Ριζωμένο στους πρόποδες τους όρους Κερκίνης, αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη Κερκίνη, βρίσκεται το κεφαλοχώρι Άνω Πορόια. Το πανέμορφο τοπίο, το ευχάριστο και υγιεινό κλίμα, προσελκύουν
τον επισκέπτη που ανακαλύπτει τον ιδανικό τόπο διαμονής.
Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών Άνω Ποροΐων βρίσκεται ριζωμένο στους πρόποδες τους όρους Κερκίνης, αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη Κερκίνη. Το πανέμορφο τοπίο, το ευχάριστο και υγιεινό κλίμα, προσελκύουν τον επισκέπτη να ανακαλύψει τον ιδανικό αυτό τόπο διαμονής.
Λίστα τοπικών προϊόντων: χυλοπίτες, κους κους, τραχανάς από βουβαλίσιο γάλα.
Πιστοποιήσεις : η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο διασφάλισης κινδύνων HACCP
http://www.serraikaproionta.gr/
Ριζωμένο στους πρόποδες τους όρους Κερκίνης, αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη Κερκίνη, βρίσκεται το κεφαλοχώρι Άνω Πορόια. Το πανέμορφο τοπίο, το ευχάριστο και υγιεινό κλίμα, προσελκύουν
τον επισκέπτη που ανακαλύπτει τον ιδανικό τόπο διαμονής.
Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών Άνω Ποροΐων βρίσκεται ριζωμένο στους πρόποδες τους όρους Κερκίνης, αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη Κερκίνη. Το πανέμορφο τοπίο, το ευχάριστο και υγιεινό κλίμα, προσελκύουν τον επισκέπτη να ανακαλύψει τον ιδανικό αυτό τόπο διαμονής.
Λίστα τοπικών προϊόντων: χυλοπίτες, κους κους, τραχανάς από βουβαλίσιο γάλα.
Πιστοποιήσεις : η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο διασφάλισης κινδύνων HACCP
Γκαλερί Εικόνων
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Υπεύθυνος :ΑΔΡΕΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
- Διεύθυνση :ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ ΣΕΡΡΩΝ
- Τηλέφωνο:23270 51553
- Φάξ:23270 51553
- Ιστοσελίδα:-
- E-mail:poroiazym@yahoo.gr
http://www.serraikaproionta.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου