ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ.... ΗΛΙΣ



ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ         ΗΛΙΣ

Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών φυσικής αποξήρανσης, στηριζόμενη στις παραδόσεις του τόπου μας. Ταυτόχρονα, όμως, ενθαρρύνουμε την διαφορετικότητα και την πρωτοβουλία.
Ο τόπος μας, οι πρώτες ύλες και η εμπειρία ήταν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην εκπλήρωση των στόχων μας. Στα παραπάνω, προσθέσαμε το μεράκι και την αγάπη όλων μας γι’ αυτό που δημιουργούμε.
Σκοπός μας είναι να μας γνωρίσουν οι
καταναλωτές και να πειστούν μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ότι δεν διαπραγματευόμαστε:
  • Την ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Την ποιότητά, η οποία αποτελεί διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας και την οποία διαφυλάσσουμε με απόλυτη προτεραιότητα.
  • Την αποφασιστικότητα, την ομαδική δράση και την ανοικτή επικοινωνία .
  • Την ακεραιότητα μας η οποία αποτελεί αρχή υποστήριξης κάθε συναλλαγής μας.
Σήμερα, είμαστε περήφανοι για την συνεχόμενη ανοδική μας πορεία, γεγονός που κάνει ισχυρότερη την αρχική μας δέσμευση:
Να συνεχίσουμε πάντοτε να παράγουμε προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα και με απόλυτη προσήλωση στον τρόπο παραγωγής τους, ώστε στην Ελληνική οικογένεια να φτάνει άριστο προϊόν.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ξεκινώντας με πλεονεκτήματα…..

Το 1967, ο νερόμυλος που προϋπήρχε από τα χρόνια της τουρκοκρατίας μετατρέπεται σε κυλινδρόμυλο από τον προπάππο μας Θεόδωρο Ι. Γιανναρά και το 1973 ο ίδιος κυλινδρόμυλος εκσυγχρονίζεται από τον παππού μας Ιωάννη Θ. Γιανναρά.
Το 1996, ο κυλινδρόμυλος περνάει στην ιστορία δίνοντας τη σκυτάλη της τεχνογνωσίας και της πείρας τεσσάρων γενεών στα άλευρα, στην οικογένεια του Θεοδώρου Ι. Γιανναρά όπου και αποφασίζει την ίδρυση της ΗΛΙΣ.
Στον τόπο μας, έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα αυθεντικά προϊόντα. Μας αρέσει ό,τι επιλέγουμε για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους να είναι από αγνά υλικά. Δουλεύοντας με αγάπη και μεράκι και εξοπλισμένη με σύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 1.000 τμ στην περιοχή Θολό του Νομού Ηλείας, η εταιρεία μας αναπτύσσεται κοιτάζοντας  με σιγουριά το μέλλον.
Με την ποιότητα, την ελληνικότητα και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας λόγω της χρήσης αγνών πρώτων υλών χωρίς συντηρητικά (100% σιμιγδάλι, αυγά και γάλα) και έχοντας κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης, πετύχαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία ταυτισμένη τόσο με ποιοτικά παραδοσιακά ζυμαρικά όσο και με πιο ιδιαίτερες γεύσεις που σκοπό έχουν να γοητεύσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Όραμα

Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια ΗΛΙΣ είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή της σύγχρονης οικογένειας, να δημιουργούμε συνεχώς, σεβόμενοι την παράδοση και στηριζόμενοι στην αυθεντικότητα, την αγνότητα και την απλότητα. Παράλληλα, με τη συνεχή αναζήτηση καινοτομίας και τελειότητας, διασφαλίζουμε πάντα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά των προϊόντων μας.




  • ΑΘΗΝΑ:
    Τηλ.: (+30) 210 2816389
    Επικοινωνία: ilispasta@hotmail.com
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:
    Γιανναράς Θεόδωρος
    Θολό Ζαχάρως Ν. Ηλείας
    Τηλ. / FAX: (+30) 2625 061318




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου