ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗ..ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ

Παραδοσιακός ξενώνας στην ορεινή Αρκαδία

Ο παραδοσιακός μας ξενώνας βρίσκεται στην Ορεινή Αρκαδία, στο κέντρο του χωριού Δάρα και σε υψόμετρο 900 μ., μόλις 185χλμ. από την Αθήνα(περίπου 2 ώρες) και σε απόσταση αναπνοής από το Λεβίδι και την Βυτίνα .ξενωνες αρκαδια διαμονη δημητσαναΧαρακτηριστικό παράδειγμα της «διαλεκτικής» σχέσης που αναπτύσσουν η υψηλή αισθητική και το πατροπαράδοτο, το συγκρότημα κατοικιών«Αρχοντικό Κορδοπάτη» με
 οικολογικό προσανατολισμό διαθέτει  κατοικίες, φιλοτεχνημένες με δικό τους χαρακτήρα και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς πουαποτελούν αυθεντικό απόσταγμα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής του τόπου.
Επιπλέον το παλιό εργαστήρι τσαρουχιών του προπάππου της οικογένειας μεταμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο καθιστικό με τζάκι βυτινα διαμονη ξενωνες δημητσαναδιακοσμημένο με τηντεχνοτροπία ξερολιθιάς για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, κάτι που λίγοι παραδοσιακοί ξενώνες μπορουν να προσφέρουν...
Το Αρχοντικό μας, ένα από τα πιο αυθεντικά καταλύμματα της Ορεινής Αρκαδίας, εγγυάται διακοπές στη φύση και διαμονή χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς. Συνδυάζει την ζεστασιά ενός οικογενειακού περιβάλλοντος με την σύγχρονη αντίληψη παροχής υπηρεσιών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποκτώντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς επισκέπτες.
καταλυματα βυτινα ξενοδοχεια δημητσανα διαμονηΑποτελεί μοναδική θέση στο κέντρο πολλών δραστηριοτήτων, διαδρομών και εξερευνήσεων και είναι ιδανική βάση για κοντινές εξορμήσεις στοΧιονοδρομικό του Μαινάλουστο Λεβίδι, στη Βυτίνα, στην Δημητσάνα αλλά και σε όλα τα χωριά του ορεινού όγκου του Μαινάλου.
Μπορεί έξω η θερμοκρασία να φλερτάρει με το μηδέν το Αρχοντικό μας όμως εγγυάται τα πιο ζεστά και φιλόξενα βράδια...

Διαμονή σην Αρκαδία

   Ταξιδέψτε εκεί που σμίγουν η "στιβαρή" πέτρα με το ζεστό ξύλο. Συναντήστε σπίτια που ακολουθούν τις φυσικές προσταγές, «παντρεύουν τηντοπική αρχιτεκτονική και κουλτούρα με τις σύγχρονες ανάγκες και ζωντανεύουν μνήμες και εικόνες μιας λησμονημένης ομορφιάς».
    Η εξαιρετική διακόσμηση των εσωτερικών χώρων και οι επιλογές των επίπλων και των αντικειμένων, η αίσθηση θαλπωρής και μέτρου επιβεβαιώνει πως οι αληθινές αξίες της ζωής βρίσκονται στις μικρές καθημερινές απολαύσεις.
    Η επιτυχημένη συνύπαρξη παράδοσης και εμπνευσμένης προσωπικής αισθητικής βρήκε την απόλυτη έκφραση της στις γραφικές κατοικίες μας με ονόματα από τις θεότητες και τις νύμφες της Αρκαδίας…Νιόβη, Ελάτη, Νέδα, Ψυχή, Αρμονία, Μαίναλο, Σελήνη... που συνωμοτούν για την χαλάρωση σας...
Ενδεικτικές λέξεις αναζήτησης: δωμάτια Δημητσάνα, δωμάτια Βυτίνα.
δωματια δημητσανα δωματια βυτινα δωματια δημητσανα
δωματια βυτινα δωματια βυτινα δωματια δημητσανα
 δωματια βυτινα

Photo Gallery








Διεύθυνση:
Δάρα
Oρεινή Αρκαδία
22017

E-mail:info@arhontiko-kordopati.gr
Τηλέφωνο:27960-41275 (1ο ΣΤΑΘΕΡΟ) , 2710-234879 (2ο ΣΤΑΘΕΡΟ)
Κινητό:6978-194348 (Αντωνία), 6978-134574 (What 's up-Αντωνία), 6976-646094 (Αγγελική)

Πληροφορίες:ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
8.30 - 23.00


Μ.Η.Τ.Ε 12 46K 123K 0172 100


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου