ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ.......ΚΑΡΥΑΣ

Η εταιρεία Γαλακτοκομικά "Καρυάς" δραστηριοποιείται  σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με σύγχρονο εξοπλισμό. Τα παραδοσιακά γαλακτομικά προιόντα είναι από γάλα αγνό και φρέσκο χωρίς συντηρητικά από κοπάδια της ορεινής περιοχής του Αρτεμισίου.
  Ελληνικά,φτιαγμένα με αγάπη μεράκι και τεχνογνωσία.Τα προϊόντα του παραδοσιακού τυροκομείου "Γαλακτοκομικά Καρυάς", είναι πασίγνωστα για το υψηλό και σταθερό  επίπεδο ποιότητας και έχουν κατακτήσει τις καρδιές όσων τα έχουν δοκιμάσει.
  Εμφάνιση cb_athens_yogurt_ms_final2.jpgΕμφάνιση cb_athens_yogurt_ms_final2.jpg  Εμφάνιση cb_athens_yogurt_ms_final2.jpg Η εταιρεία μας πληρεί όλες τις προδιαγραφές σωστού ελέγχου στις πρώτες ύλες με το σύστημα HACCP και το κωδικό ΕΦΕΤ. 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ : 
Βαρελίσιο αιγοπρόβειο τυρί "Καρυάς" τριών τύπων ανάλογα με τη σκληρότητα και την γεύση του,σε σκληρό πικάντικο, μέτριο και μαλακό.
    Εχει αρώματα φρέσκου γάλακτος με νότες από γρασίδι, στο στόμα είναι φρέσκια, βουτυράτη και ευχάριστα αλμυρή, ελαφρά πικάντικη. Μια ορεινή βαρελίσια που ξεχωρίζει σε γεύση και ποιότητα. Παρασκευάζεται στο τυροκομείο μας της οικογένειας Μαυρόγιαννη,από φρέσκο γάλα ορεινών αιγοπροβάτων του Αρτεμισίου, του Χτενιά , του βρουστιού εξολοκλήρου απο μικρούς παραγωγούς.
Γιδοτύρι "Καρυάς" από 100% κατσικίσιο γάλα
    Νέο προϊόν που έχει γίνει ανάρπαστο! "Καριώτισσα" Από 100% Ελληνικό κατσικίσιο φρέσκο γάλα μόνο από την ευρύτερη ορεινή περιοχή της Καρυάς. Η κατσικίσια "Καριώτισσα" διακρίνεται για το εξαιρετικό της άρωμα και την υπέροχη και πλούσια πικάντικη γεύση. Το χρώμα της είναι άσπρο και είναι σκληρή. Χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο τυρί στο καθημερινό τραπέζι, στις σαλάτες και στις χωριάτικες πίτες. Έχει μεγάλη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες. Διατίθεται μόνο στα καταστήματα Γαλακτοκομικά "Καρυάς"
Γραβιέρα πρόβεια "Καρυάς" σε γλυκιά και πικάντικη 
Μυζήθρα κεφαλίσια "Καρυάς" και τυρομυζήθρα
  Μανουρομυζήθρα - μυζήθρα απο Γραβιέρα Καρυάς Η κεφαλίσια είναι αφράτη μυζήθρα νόστιμη, γαλακτερή, με πλούσια, βουτυράτη υφή και μετρημένη αλμύρα. Παρασκευάζεται από το τυρόγαλο της γραβιέρας με την προσθήκη πρόβειου γάλακτος κατά το βράσιμο του.Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και ψωμάκι, ενώ ταιριάζει,με τρίψιμο στο χοντρό τρίφτη στις σαλάτες, στα ζυμαρικά, αλλά και σε πίτες και τάρτες. Τυρομυζήθρα - μυζήθρα απο Βαρελίσια Καρυάς Με ευχάριστη οξύτητα και καμωμένη από τυρόγαλο αιγοπρόβειου γάλακτος προσθέτοντας κατσικίσιο γάλα κατά την παρασκευή της. Αυτή η χωριάτικη μυζήθρα είναι παραδοσιακή , σκληρή και ξερή με λίγα λιπαρά,κατάλληλη,με τρίψιμο στο ψιλό τρίφτη,για ζυμαρικά και παραδοσιακά τροπιτάρια.
Ανθότυρο "Καρυάς" 
     Το Ανθότυρο "Καρυάς" συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας από τους σεφ του γαστρονόμου στα βραβεία γαστρονόμου 2014. Με την απαλή γεύση και τη μαλακή υφή του, παίζει σε πολλά ταμπλό, ταιριάζοντας σε κάθε γεύμα όλη μέρα.
Γιαούρτη πρόβεια "Καρυάς" παραδοσιακή σε πήλινο κεσέ 
Γιαούρτη πρόβεια "Καρυάς" σε κεσεδάκια 
Γιαούρτι στραγγιστό "Καρυάς" 
     Το εξαιρετικό πρόβειο γιαούρτι "Καρυάς" από την οικογένεια Μαυρογιάννη βραβεύθηκε από τον Γαστρονόμο για την αυθεντικότητα και την ποιότητά του. ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2014 -Βραβείο παραγωγής γιαουρτιού ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Φρέσκο βούτυρο

Γαλακτοκομικά Καρυάς

Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος 

ΤΥΡΟΚΟΜΕΊΟ:
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΑΡΥΑΣ ΑΡΓΟΛΊΔΑ. 3ο Km ΚΑΡΥΑΣ -ΑΡΓΟΥΣ.
τηλ:6947341141

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:
ΤΣΩΚΡΗ 2 ΑΡΓΟΣ.
τηλ:2751022461

Β' ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:
ΜΥΣΙΑΣ 37(Πάρκο Καραολή & Δημητρίου) , ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
τηλ:2130409474




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου