ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ..HALCOTHERM

Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης, της ψύξης και του εξαερισμού. Είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία κατασκευής ειδών θέρμανσης-ψύξης με τόση μεγάλη γκάμα προϊόντων. Διαθέτει την πληρέστερη γκάμα λεβήτωνπετρελαίου-ξύλου-pellets και νέας τεχνολογίας προϊόντα όπως, Αντλία Θερμότητας, εκπληρώνοντας την επιθυμία σας για οικονομία χωρίς κανένα συμβιβασμό. Η εμπειρία μας καθώς και οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της αγοράς, μας έδωσε τη δυνατότητα για συνεχή βελτίωση της τεχνολογικής μας υποδομής με σύγχρονα, αυτοματοποιημένα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία μας έχει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα με τη βοήθεια του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού της. Στη Halcotherm προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα σε κάθε τι που κάνουμε. Αποτελεί άλλωστε βασικό θεμέλιο στη φιλοσοφία μας, η αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση. 

Η Halcotherm έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη, αφού η ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της, επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται από τους πελάτες της Πανελλαδικά. Δίνοντας μας την ώθηση να εξελίσσουμε συνεχώς τις τεχνολογίες, τα

προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ξεπερνώντας τις υψηλές προσδοκίες σας. Η αξιοπιστία και η ποιότητα των προϊόντων φέρει την πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001:2008

Η Halcotherm είναι μια εταιρεία απόλυτα οργανωμένη, πάντα σε θέση να εξυπηρέτησει άριστα και έγκαιρα τους πελάτες της με υπεύθυνες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. Κάθε ένας από εμάς δεσμεύεται προσωπικά τόσο για την ποιότητα των προϊόντων που παραδίδουμε σε εσάς όσο και για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε καθημερινά. 

Στην Halcotherm, η δική σας προστασία είναι η ύψιστη φροντίδα μας. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται με τα πιο αυστηρά πρότυπα και εξοπλίζονται με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας

Γιατί φροντίζουμε κάθε λέβητα Halcotherm σαν να είναι δικός μας!
Γιατί στη Halcotherm κάνουμε πράξη την ποιότητα παντού! 

Εγγύηση 

Η Halcotherm είναι πάντα κοντά στις ανάγκες σας. Για αυτό το λόγο μαζί με τη βραβευμένη ποιότητα Halcotherm, σας παρέχουμε τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς εκπληρώνοντας την επιθυμία σας για σωστή, αποτελεσματική και προπάντων ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ θέρμανση. 

- Εγγύηση 5 ετών στο λέβητα. 

- Εγγύηση 1 έτους στον καυστήρα και τα ηλεκτρολογικά μέρη.

Ατομική Μονάδα Πετρελαίου Συμπύκνωσης

Στις μέρες μας, οι απαιτήσεις της αγοράς για οικονομία στο καύσιμο, αλλά και συγχρόνως η ζεστασιά του κάθε νοικοκυριού με όλο και φιλικότερες τεχνολογίες για το περιβάλλον, οδήγησε στην δημιουργίαΤεχνολογίας Συμπύκνωσης.
Το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Halcotherm εξασφαλίζειελάχιστη κατανάλωση και την μέγιστη λήψη θερμότητας από κάθε σταγόνα πετρελαίου.
Η προηγμένη τεχνολογία συμπύκνωσης της μονάδας πετρελαίου χαμηλών θερμοκρασιών Halcotherm εκμεταλλεύεται την θερμότητα των εκλυόμενων καυσαερίων τα οποία υγροποιούνται στον εναλλάκτη συμπύκνωσης.
Ο λέβητας συμπύκνωσης, έχει βαθμό απόδοσης μεγαλύτερο από το συμβατικό λέβητα, γιατί εκμεταλλεύεται και τη θερμότητα των καυσαερίων, μέρος της οποίας ανακτάται μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου εναλλάκτη, που είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα 316, δίνοντας του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, στον οποίο πραγματοποιείται η ψύξη και συμπύκνωση των καυσαερίων. Επιπρόσθετα, οι γενικότερες απώλειες από την καμινάδα και τα τοιχώματα του λέβητα συμπύκνωσης είναι πολύ μικρότερες από εκείνες ενός συμβατικού λέβητα, λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας (45-50°C) που βρίσκονται τα καυσαέριά του, ενώ ένας συμβατικός λέβητας αποβάλλει τα καυσαέρια του με θερμοκρασία 180-280°C. Έτσι, ο λέβητας συμπύκνωσης επιτυγχάνει μια σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε σχέση με έναν συμβατικό λέβητα, σε κάθε τύπο εγκατάστασης. Τέλος ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του λέβητα συμπύκνωσης, είναι ότι πλησιάζει πολύ στο θεωρητικό μοντέλο της «τέλειας» καύσης. Σχεδόν δεν παράγονται «επικίνδυνοι» ρύποι όπως το CO (μονοξείδιο του άνθρακα), ή τα ΝΟx (οξείδια του αζώτου). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τους κάνει ιδανικούς, από οικολογικής απόψεως, για πυκνοκατοικημένες πόλεις.
Η αξιοπιστία της ατομικής μονάδας και η ποιότητα των προϊόντων φέρει την πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001:2008 αντίστοιχα.


Πλεονεκτήματα:

  • Αθόρυβη και ασφαλής λειτουργία
  • Βαθμός απόδοσης έως 99,5%
  • Εύκολη και απλή συντήρηση -καθαρισμός
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής (5 χρόνια εγγύηση)
  • Κομψός σχεδιασμός χωρίς να ξεπερνάει τις διαστάσεις ενός πλυντηρίου
  • Εξωτερικό περίβλημα από λαμαρίνα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή στους 200°C

Η Ατομική Μονάδα Συμπύκνωσης αποτελείται από:

  • Πλήρη πίνακα οργάνων έλεγχου καύσης
  • Ευρωπαϊκό καυστήρα Riello
  • Κυκλοφορητή 3 ταχυτήτων Welle
  • Δοχείο διαστολής Elbi(8 ή 12 lt ανάλογα με τον τύπο της μονάδας)
  • Αυτόματο εξαεριστικό
  • Βαλβίδα ασφάλειας 3 bar

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει:

  • Γενικό διακόπτη λειτουργίας
  • Θερμόμετρο
  • Θερμοστάτη καυστήρα
  • Θερμοστάτη κυκλοφορητή
  • Ενδεικτικό κυκλοφορητή
  • Ενδεικτικό εμπλοκής καυστήρα

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ – ΨΥΞΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

αντλία θερμότηταςΗ ζήτηση της αγοράς για την ανάγκη μείωσης του κόστους λειτουργίας στη θέρμανση & ψύξη καθώς και στην απεξάρτηση από τα συνηθισμένα καύσιμα και στην προστασία του περιβάλλοντος από το βλαβερό CO2 μας οδήγησε στην κατασκευή νέας μεθόδου θέρμανσης-ψύξης ενός σπιτιού. Η αντλία θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα από τα συνηθισμένα συστήματα θέρμανσης ή ψύξης, το οποίο μπορεί να δουλέψει με ηλεκτρική, ηλιακή ή γεωθερμική ενέργεια. Είναι ένα μηχάνημα το οποίο δουλεύει αυτόνομα χωρίς την χρήση των παραδοσιακών συστημάτων θέρμανσης. Η αρχή της λειτουργίας της με σύμμαχο τα στοιχεία της φύσης (ήλιος, αέρας, έδαφος και νερό) βασίζεται στο ότι η συσκευή καταφέρνει να μεταφέρει θερμότητα από κάποιο όριο θερμοκρασίας σε ένα υψηλότερο. Οι Αντλίες θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού απορροφούν περίπου το 75% της απαιτούμενης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη από το περιβάλλον. Το υπόλοιπο 25% το παίρνουμε με την μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι πετυχαίνουμε θερμική άνεση 100%.

Πλεονεκτήματα Αντλιών θερμότητας-ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού:
  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Με την χρήση μιας αντλίας θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm, το σύστημα είναι έως και 5 φορές πιο αποτελεσματικό από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Η κατανάλωση ρεύματος για τα 15kw(μονοφασικό) είναι 3kw/h. Στο μονοφασικό μηχάνημα θα χρειαστεί ασφάλεια ενισχυμένη από την ΔΕΗ 60A. Για τα 35kw (τριφασικό) είναι στα 6kw/h και για τα 48kw(τριφασικό) είναι στα 8kw/h.
  • Προστασία περιβάλλοντος: Με την απόκτηση μίας αντλίας θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm, ουσιαστικά αποφασίζετε για μία καθαρότερη μορφή ενέργειας με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον μας.
  • Εγκατάσταση – Χώρος Μηχανοστασίου: Χωρίς να προϋποθέτει λεβητοστάσια, καμινάδες εξαερισμούς χώρων και δεξαμενές καυσίμων οι αντλίες θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε χώρο και μπορούν να θερμάνουν και να δροσίσουν με άνεση ολόκληρο σπίτι. Η εγκατάσταση του είναι απλή εκτός του κτιρίου για αντλία αέρος- νερού ενώ για χρήση με γεωθερμία μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε κλειστό είτε σε εξωτερικό χώρο.
  • Κόστος συντήρησης: Οι αντλίες θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm δεν χρησιμοποιούν καυστήρα και δεν εμφανίζουν καύση άρα δεν χρειάζονται κάθε χρόνο συντήρηση όπως συμβαίνει με τους λέβητες πετρελαίου και αερίου.
  • Μέγιστη Ασφάλεια: Οι αντλίες θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm ανήκουν στα ασφαλέστερα συστήματα θέρμανσης & ψύξης. Δεν εκπέμπουν ρύπους τοπικά, δεν εμφανίζουν φλόγα ή άλλες καύσεις αφού δεν χρησιμοποιούν πετρέλαιο ή αέριο αλλά καθαρή ενέργεια από το περιβάλλον.
  • Αξιοπιστία – Ποιότητα: Οι αντλίες θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm έχουν υψηλές τιμές απόδοσης, εργονομική άνεση χειρισμού, μακροχρόνια ασφάλεια λειτουργίας, μεμονωμένη επιλογή συστήματος, πλήρες πρόγραμμα εξαρτημάτων και εγγύηση ανταλλακτικών.
  • Ευελιξία διασύνδεσης και εφαρμογών: Οι αντλίες θερμότητας- ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού Halcotherm μπορούν να εγκατασταθούν σε νέα ή παλιά κτίρια και μπορούν να συνδεθούν με υπάρχοντα θερμαντικά σώματα, σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού καθώς και με σώματα Fan Coils για θέρμανση και ψύξη. Επίσης μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες ανανεώσιμες πηγές όπως τα ηλιακά συστήματα για υποστήριξη θέρμανσης.

Η αντλία θερμότητας-ψύξης και παραγωγή ζεστού νερού αποτελείται από: 
1.Έναν ψυκτικό συμπιεστή, ο οποίος επιλέγεται αναλόγως των θερμικών ισχύων που χρειάζεται μια εγκατάσταση.
2. Φρέον 407, το οποίο είναι οικολογικό.
3. Boiler, 120lt για το μονοφασικό & 200lt έως 250lt για το τριφασικό.
4. Μια ηλεκτρική αντίσταση 3kw για το μονοφασικό και 6kw έως 12kw για το τριφασικό, που βοηθάει κατά την λειτουργία του μηχανήματος στην θέρμανση.
5. Ένα κυκλοφορητή, ο οποίος επιλέγεται ανάλογα με την εγκατάσταση.
6. Ένα δοχείο διαστολής 12lt.

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει:
  • Γενικό διακόπτη ON/OFF
  • Διακόπτη ON/OFF για την αντίσταση, η οποία ζεσταίνει το boiler όταν δεν χρησιμοποιείται η αντλία θερμότητας-ψύξης για την παραγωγή ζεστού νερού.
  • Διακόπτη εναλλαγής για την ψύξη ή θέρμανση.
  • Θερμοστάτη για επιλογή θερμοκρασίας.
  • Θερμόμετρο που δείχνει την θερμοκρασία εισαγωγής νερού στα σώματα.
  • Δυο μανόμετρα χαμηλής & υψηλής πίεσης του ψυκτικού μηχανήματος.

Ατομική μονάδα 5 διαδρομών
Μετά την επιτυχία των κλασσικών ατομικών μονάδων πετρελαίου 3 διαδρομών και σύμφωνα με την 25ετή πείρα μας και τις απαιτήσεις των αγορών για εξοικονόμηση ενέργειας-καυσίμου προχωρήσαμε στη σχεδίαση και κατασκευή της ατομικής μονάδας πετρελαίου 5 διαδρομών. Η χρήση της είναι για μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, διαμερίσματα ή εξοχικά. Η ατομική μονάδα 5 διαδρομών έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ, με αριθμό εγκρίσεως ΕΛΟΤ 52. Κατασκευάζεται από χάλυβα άριστης ποιότητας ST37-2 και φλογοαυλούς τύπου MANNESMANN άνευ ραφής ST35 με αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές DIN4702. Η αξιοπιστία της ατομικής μονάδας και η ποιότητα των προϊόντων φέρει την πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001:2008 αντίστοιχα.


Πλεονεκτήματα:

  • Οικονομία πετρελαίου 30%-40%.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον.
  • Αθόρυβη και ασφαλής λειτουργία.
  • Βαθμός απόδοσης 95% λόγω των 5 διαδρομών διέλευσης καυσαερίων που δεν ξεπερνούν τους 195°C, έτσι ώστε να γίνεται μεγάλη οικονομία πετρελαίου και εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Εύκολη και απλή συντήρηση-καθαρισμός ανοίγοντας την μπροστινή και την πίσω πόρτα.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής (5 χρόνια εγγύηση).
  • Κομψός σχεδιασμός χωρίς να ξεπερνάει τις διαστάσεις ενός πλυντηρίου.
  • Εξωτερικό περίβλημα από λαμαρίνα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή στους 200°C.

Η Ατομική Μονάδα 5 διαδρομών αποτελείται από:

  • Πλήρη πίνακα οργάνων έλεγχου καύσης.
  • Ευρωπαϊκό καυστήρα Riello
  • Κυκλοφορητή 3 ταχυτήτων Welle
  • Δοχείο διαστολής Elbi(8 ή 12 lt ανάλογα με τον τύπο της μονάδας)
  • Αυτόματο εξαεριστικό.
  • Βαλβίδα ασφάλειας 3 bar.
  • Χαλύβδινη μονάδα πιεστικό (πρεσοριζέ) 5 διαδρόμων διέλευσης καυσαερίων με αυλούς (τούμπα), κατασκευασμένο από ελάσματα υψηλής ποιότητας και ισχυρή μόνωση υαλοβάμβακα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει:

  • Γενικό διακόπτη λειτουργίας.
  • Θερμόμετρο.
  • Θερμοστάτη καυστήρα.
  • Θερμοστάτη κυκλοφορητή.
  • Ενδεικτικό κυκλοφορητή.
  • Ενδεικτικό εμπλοκής καυστήρα.

Ατομικές μονάδες πετρελαίου

ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ



Υψηλή απόδοση-μειωμένη κατανάλωση


Ελληνικής κατασκευής
ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
5 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

(και με παραγωγή ζεστού νερού)

30%-40% οικονομία πετρελαίου


Ελληνικής κατασκευής
ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
3 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

(και με παραγωγή ζεστού νερού)

Ελληνικής κατασκευής

Λέβητες πετρελαίου

ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ
5 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

(και με παραγωγή ζεστού νερού)

30%-40% οικονομία πετρελαίου


Ελληνικής κατασκευής
ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ
3 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

(και με παραγωγή ζεστού νερού)

Ελληνικής κατασκευής

Σόμπες ξύλου-pellet

Σόμπα ξύλου-νερού
ΣΟΜΠΑ ΞΥΛΟΥ-ΝΕΡΟΥ
3 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ



Ελληνικής κατασκευής
Σόμπα pellet-νερού
ΣΟΜΠΑ PELLET-ΝΕΡΟΥ
5 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ



Ελληνικής κατασκευής

Λέβητες ξύλου-pellet

λέβητας ξύλου-pellet 3-διαδρομών Χαλύβδινος λέβητας ξύλου 4-διαδρομών

Επιτοίχιοι λέβητες αερίου

Ηλιακά συστήματα

Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ηλιακός θερμοσίφωνας
HALCOTHERM SOLAR



Ελληνικής κατασκευής
Ηλιακός θερμοσίφωνας με συλλέκτες κενού

Θερμοσίφωνες-Μπόϊλερ

Ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Θερμοσίφωνας (Μπόϊλερ) Διπλής Ενέργειας

Boiler - Δοχεία αδρανείας

Boiler λεβητοστασίου Boiler λεβητοστασίου COMBI
Boiler λεβητοστασίου COMBI

Ελληνικής κατασκευής
Δοχείο αδρανείας(Buffer)

Ελληνικής κατασκευής

Θέρμανση

ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ

Ελληνικής κατασκευής

Καμινάδες

Καυστήρες

Κυκλοφορητές

Καύσιμο Pellet

Pellet καύσιμο GENOL Pellet καύσιμο CALDONATURA

Διάφορα

Σκούπες Στάχτης Πλαστικές Δεξαμενές


HALCOTHERM
ΟΔΟΣ Δ.Α. 10 - Ο.Τ. 43β' φάση
ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ
570 22
Σίνδος Θεσσαλονίκης

Τ: 2310 795593
F: 2310 795668

E-mail: info@halcotherm.gr    http://www.halcotherm.gr/

Ώρες επικοινωνίας:
08:30 - 19:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου