Ο «ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο των παραδοσιακών & βιολογικών τροφίμων, σε προϊόντα όπως ζυμαρικά, κουλουράκια, παξιμάδια.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Γλυκόβρυση Λακωνίας. Διαθέτουμε σύγχρονες γραμμές παραγωγής με μηχανήματα που εγγυώνται την ποιότητα μας.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Γλυκόβρυση Λακωνίας. Διαθέτουμε σύγχρονες γραμμές παραγωγής με μηχανήματα που εγγυώνται την ποιότητα μας.
Ένα μεγάλο κομμάτι της παραγωγής στηρίζεται στο
άριστο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό γιατί πολλά προϊόντα μας είναι χειροποίητα.Ο «ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» είναι πιστοποιημένος με Haccp και ISO 22000.
Α) ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΥΘΥΝΗ – ΕΓΓΥΗΣΗ
Τα προϊόντα του «ΟΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» παράγονται στις εγκαταστάσεις μας με διαδικασίες ISO από αγνές πρώτες ύλες κυρίως της Λακωνικής γης (γάλα, αυγά, πορτοκάλι, λάδι). Φέρουν σήμανση κωδικών παραγωγής ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ιχνηλασιμότητας και συνοδεύουν αυτή την εγγύηση της Παναρίτη Κ – Μανιατάκου Αδ. Ο.Ε.
Τα προϊόντα του «ΟΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» παράγονται στις εγκαταστάσεις μας με διαδικασίες ISO από αγνές πρώτες ύλες κυρίως της Λακωνικής γης (γάλα, αυγά, πορτοκάλι, λάδι). Φέρουν σήμανση κωδικών παραγωγής ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ιχνηλασιμότητας και συνοδεύουν αυτή την εγγύηση της Παναρίτη Κ – Μανιατάκου Αδ. Ο.Ε.
Β) ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Τα προϊόντα του «ΟΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» διατίθεται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και σε μεγάλο εύρος κωδικών ανά προϊόν για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης.
Στόχος της εταιρίας είναι η εκτέλεση κάθε παραγγελίας εντός 5 ημερών.
Τα προϊόντα του «ΟΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» διατίθεται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και σε μεγάλο εύρος κωδικών ανά προϊόν για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης.
Στόχος της εταιρίας είναι η εκτέλεση κάθε παραγγελίας εντός 5 ημερών.
Γ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό για την ανάλυση και διερεύνηση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Συχνή παρουσία σε εκθέσεις, καταχωρήσεις και διαφημίσεις κυρίως στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Διαθέτουμε επίσης προσπέκτους και άλλο έντυπο προωθητικό υλικό.
Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό για την ανάλυση και διερεύνηση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Συχνή παρουσία σε εκθέσεις, καταχωρήσεις και διαφημίσεις κυρίως στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Διαθέτουμε επίσης προσπέκτους και άλλο έντυπο προωθητικό υλικό.
|
|
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΛΥΚΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΓΛΥΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
1.ΠΡΩΙ – ΠΡΩΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ & ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 4 ΚΙΛΑ ΓΑΛΑ – 1 ΚΙΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑΡΙ.
2.ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ & ΧΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΨΙΑ & ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ & ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ.
3.ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
4.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ.
2.ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ & ΧΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΨΙΑ & ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ & ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ.
3.ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
4.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ:
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΗΜΕΡΑΣ & ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ & ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΗΜΕΡΑΣ & ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ & ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ:
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ
ΑΛΕΥΡΙ & ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ
ΑΛΕΥΡΙ & ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ &
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ &
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΞΙΝΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΞΙΝΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
1.ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.
2.ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ & ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ & ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ.
3.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΖΥΜΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ.
4.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ & ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
5.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
6.ΞΗΡΕΝΕΤΕ ΠΑΛΙ & ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΨΙΜΟ.
2.ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ & ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ & ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ.
3.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΖΥΜΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ.
4.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ & ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
5.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ & ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
6.ΞΗΡΕΝΕΤΕ ΠΑΛΙ & ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΨΙΜΟ.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ T.K. 23055 | |
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 27350 91300 | |
ΦΑΞ: 27350 91001 | |
E-MAIL: info@adamantina.gr |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου