ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ...ΕΠΟΣ

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, η οικογενειακή μας επιχείρηση, με έδρα κοντά στην Καλαμάτα, στον νομό Μεσσηνίας, έχει καταφέρει να κερδίσει την
εμπιστοσύνη όσων θέλουν το καλύτερο προϊόν της χώρας μας τυποποιημένο, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, που ορίζουν η εθνική και διεθνής νομοθεσία και με έναν τρόπο που συνδυάζει το σύγχρονο με το παραδοσιακό.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΕΠΟΣ® προέρχεται από επιλεγμένους ελαιώνες της οικογένειάς μας, αλλά και παραγωγών που είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο παράγει η περιοχή μας.
Εμείς βάζουμε τον κόπο και το μεράκι, εσείς όμως είστε οι καλύτεροι αξιολογητές της προσπάθειάς μας. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας εδώ και 10 χρόνια, καθώς και τα θετικά σχόλια που μας στέλνετε, είναι η καλύτερη απόδειξη της αυθεντικότητας των όσων σας λέμε!
Ελάτε μαζί μας λοιπόν, να γράψουμε ένα σύγχρονο ΕΠΟΣ στο ελαιόλαδο...

Ποιοι είμαστε

    Η GREEKPOL ιδρύθηκε το 2005 από δύο αδέρφια με πάθος για την υγιεινή διατροφή, επενδύοντας στην αξία της παράδοσης του τόπου μας και στο αγαθό που τόσο πλούσια παρέχει... Το ελαιόλαδο.
    Η έδρα της εταιρίας είναι στην καρδιά της Μεσσηνίας, γνωστή για την παραγωγή του καλύτερου σε ποιότητα ελαιολάδου στο κόσμο και πατρίδα της παγκοσμίως ξακουστής ποικιλίας ελιάς «Κορωνέικη».
    Πλήρως εναρμονισμένοι με τα διεθνή πρότυπα και με εγκαταστάσεις που τηρούν όλες τις προδιαγραφές συστήματος διαχείρισης ποιότητας, εξασφαλίζουμε άριστες συνθήκες παραγωγής και εμφιάλωσης γιατί:
    • Με την εμπειρία μας και τους συνεχείς ελέγχους επιλέγουμε τα καλύτερο ελαιόλαδο της περιοχής και το μεταφέρουμε στις εγκαταστάσεις μας.
    • Το αποθηκεύουμε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε συνθήκες ελεγχόμενου περιβάλλοντος.
    • Τυποποιείται με αυστηρές προδιαγραφές που έχουν σκοπό την υγιεινή και την ασφάλεια του καταναλωτή.
    • Διενεργούνται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι.
    • Ακολουθούνται πιστά όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την παραγωγή και εμφιάλωση του Βιολογικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου.
    • Η ποιότητα του ελαιόλαδου μας, μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε την απόλυτη ικανοποίησή σας.

    Επικοινωνία

      Έδρα: 5ο χλμ. Ε.Ο. Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, 24500 Μεσσηνία, Τηλ.: 27650 22588 - info@greekpol.gr
      Πρατήριο: Δεμερτζή 10 & Αλ. Παπαναστασίου 24, 10445 Αθήνα, Τηλ.: 210 8541030 - outlet@greekpol.gr





      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου