ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ..ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΛΙΜΠΡΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

img_prod21Η ΚΑΣΕΛΛ ΑΕ είναι η πρώην Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών της Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας, σε συντομογραφία Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ., η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2002. Τα κεντρικά της γραφεία μαζί με τη μονάδα συσκευασίας βρίσκονται στη Συκέα Λακωνίας του Δήμου Μονεμβασίας στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο ενώ τα ελαιοτριβεία της είναι τοποθετημένα σε ακτίνα περίπου 10Km, περιμετρικά της μονάδας τυποποίησης.
Η εταιρία μας παράγει, συσκευάζει και
διακινεί εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο εκλεκτής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό διαθέτει στο δυναμικό της μία σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας ελαιόλαδου, 9 υπερσύγχρονα και αναβαθμισμένα ελαιοτριβεία και 3.500 περίπου ελαιοπαραγωγούς - μέλη (μετόχους). Η ετήσια παραγωγή της ΚΑΣΕΛΛ σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κυμαίνεται στους 5. 000 τόνους με μέγιστο εγγυημένο επίπεδο οξύτητας < 0, 4%.
Στόχος της ΚΑΣΕΛΛ είναι η προώθηση του ποιοτικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Φίλαιος» & «9» στα κανάλια διανομής των αγορών του εξωτερικού. Οι χώρες στις οποίες εξάγουμε ήδη αυτή τη στιγμή, είναι οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Κίνα, η Ταϊβάν, η Αυστραλία, η Νότιος Αφρική, το Ιράν, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Δανία, η Μολδαβία, η Βουλγαρία και συνεχίζουμε...

ΦΙΛΑΙΟΣ
img_prodΣτα ελληνικά σημαίνει φίλος του λαδιού. Στην Ελλάδα όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη λάδι εννοούμε αποκλειστικά και μόνο το έλαιο που παράγεται από την έκθλιψη του καρπού της ελιάς, το ελαιόλαδο δηλαδή. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Φίλαιος», ο φυσικός αυτός χυμός ελιάς, παράγεται κατά αποκλειστικότητα και μόνο στον ελαιόκαμπο Μολάων, Ασωπού, Μονεμβασίας από τις φημισμένες ποικιλίες της Αθηνολιάς και της Κορωνέικης σε ελεγχόμενα και πιστοποιημένα χωράφια ως προς τις μεθόδους λίπανσης και καλλιέργειας ώστε να αποτελεί προϊόν Προστατευμένης Γεωγραφικής Ένδειξης Λακωνίας (ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑ). Ο ελαιόκαρπος συλλέγεται και συνθλίβεται από τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς της περιοχής και συσκευάζεται υπό εξαιρετικές συνθήκες που επιβεβαιώνουν και τα πιστοποιητικά ποιότητας που συνοδεύουν το προϊόν…
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Φίλαιος" διατίθεται στις κάτωθι συσκευασίες:
  • Δοχείο λευκοσιδήρου 5l και 3l
  • Φιάλη PET 1l
  • Τετράγωνη γυάλινη φιάλη (marasca) 1l, 750ml, 500ml, 250ml και 60ml
  • Στρογγυλή γυάλινη φιάλη (dorica) 750ml, 500ml και 250ml
img_prodΕΝΝΕΑ
Ο αριθμός 9 στην αρχαιότητα συμβόλιζε την ολοκλήρωση σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους. Στη λαϊκή παράδοση ως πολλαπλάσιο του 3 απαντάται πολύ συχνά και του αποδίδεται ειδική μαγική δύναμη.
Για εμάς συμβολίζει την ολοκλήρωση μέσα από την ένωση των 9 Αγροτικών Συνεταιρισμών μελών της ΚΑΣΕΛΛ και οι ειδικές μαγικές του δυνάμεις αποτέλεσαν το φορέα επιτυχίας του εγχειρήματος αυτού.
Για εσάς είναι απλά το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε...
img_prodΤο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "9" διατίθεται σε γυάλινη φιάλη 500ml & 750ml

ΦΙΛΑΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
Προϊόν βιολογικής γεωργίας παραγόμενο από πιστοποιημένους ελαιώνες Κορωνέικης και Αθηνολιάς της περιοχής μας. Το δυνατό άρωμα και η έντονα πικάντικη επίγευση αναδεικνύουν την πρώιμη συγκομιδή του άγουρου αλλά υγιούς οργανικού ελαιόκαρπου. Πρόκειται για ένα προϊόν που κατά την παραγωγή του αποδίδεται απόλυτος σεβασμός στην υψηλή θρεπτική και διαιτητική αξία του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου της Λακωνίας.
Το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Φίλαιος"συσκευάζεται αποκλειστικά και μόνο σε γυάλινη φιάλη 500ml dorica


8o χλμ. Ε.Ο. Μολάων – Μονεμβασίας, 
Συκέα Λακωνίας, Τ.Κ. 23052 
Τηλ.: +30 27320 71830 & 71215 
Fax: +30 27320 71097
e-mail: info@kasell.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου