ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ VIVOLIO CRETA!!

Εταιρία
Η VINOLIO CRETA COMPANY είναι μια καθαρά κρητική εταιρία, με έδρα τα Χανιά, που δημιουργήθηκε με σκοπό την καλλιέργεια, την τυποποίηση, την παραγωγή και τη διανομή αποκλειστικά, φυσικών, παραδοσιακών προϊόντων της κρητικής γης. Στην καρδιά των προιόντων της εταιρίας κυριαρχούν οι καρποί της ελιάς και του σταφυλιού. Για την καλλιέργεια αυτών των καρπών, η VINOLIO CRETA COMPANY, διαθέτει δικούς της
ελαιώνες και αμπελώνες και συνεργάζεται με επίλεκτους τοπικούς καλλιεργητές - παραγωγούς. Στο ελαιουργείο, στο οξοποιείο και στο οινοποιείο που κατέχει η VINOLIO CRETA COMPANY γίνεται όλη η διαδικασία τυποποίησης των προϊόντων που παράγονται από την ελιά και το σταφύλι.
> Όραμα
Η VINOLIO CRETA COMPANY αγκαλιάζει αυτό που κάνει με κρητική υπερηφάνεια γεγονός που την καθιστά εταιρία ανθρώπινη, αλλά ταυτόχρονα και δυναμική προς τη σύγχρονη πραγματικότητα. Διαθέτει υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και έχει όραμα:
  • Να προσφέρει στον άνθρωπο ό,τι πιο εκλεκτό παράγει η γόνιμη, κρητική γη.
  • Να δημιουργεί προϊόντα με την αυθεντική, καθαρή αξία που τους έχει προσδώσει η φύση.
  • Να συμβάλει στη μακροζωία του ανθρώπου, αξιοποιώντας με σεβασμό τους φυσικούς καρπούς που διαθέτει η γη μας.
> Αξίες
Η VINOLIO CRETA COMPANY επιλέγει τους συνεργάτες της και το ανθρώπινο δυναμικό της με γνώμονα την τήρηση των αξιών που διέπουν την εταιρία.
  • Σεβασμός και εκτίμηση για τη φύση και τους καρπούς της.
  • Κατανόηση της σπουδαιότητας του αυθεντικού χυμού των καρπών για την υγεία και τη διατροφή.
  • Καλλιέργεια της γης με απόλυτη συνείδηση στην πράξη, με ευχαρίστηση και αγάπη, στοιχεία που χρειάζονται τα φυτά και τα δέντρα για να αναπτυχθούν και να δώσουν στον τελικό καταναλωτή τα θρεπτκά και ωφέλημα συστατικά τους.
  • Επίγνωση, ότι στη γη τους φιλοξενούν τους καρπούς της ζωής. Ελιά και Σταφύλι.Ακρωτήρι - Χανιά, 73100 Κρήτη Τ +30 28210 63571 F +30 28210 63328 E info@vinolio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου