ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΦΕΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ..ΠΑΤΣΙΚΑΣ


Ανάμεσα στα προϊόντα κάθε τόπου υπάρχουν μερικά που γράφουν ... Ιστορία! Η Φέτα Κλεισούρας αποτελεί ένα παραδοσιακό όνομα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεγάλη αγάπη για το προϊόν στην ιστορική Κλεισούρα, αποφασισμένους να συνεχίσουν την παράδοση και να προσφέρουν την ποιοτική παραδοσιακή φέτα.
Η παραδοσιακή φέτα Κλεισούρας από αγνό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, χάρη στα μοναδικά υγιεινά χαρακτηριστικά, την ξεχωριστή γεύση και την κορυφαία ποιότητά της, έγινε γρήγορα διάσημη και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος. Η Εταιρεία μας διαθέτει 50 χρόνια πείρα στην παραγωγή φέτας, 50 χρόνια προσφοράς ποιότητας. Σήμερα, μέσα από μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού, διατηρώντας όμως πάντα τις
ίδιες παραδοσιακές αξίες, το Τυροκομείο μας κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια παραγωγή φέτας και τα προϊόντα του έχουν κερδίσει μια σημαντική θέση στην καρδιά των καταναλωτών.
H λειτουργία του νέου μας τυροκομείου δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά της Δυτ. Μακεδονίας. Περιλαμβάνει σύγχρονη μονάδα, χημείο, χώρους συλλογής γάλακτος και αποθήκευσης τυριών. Διαθέτει σύγχρονο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής παραδοσιακής φέτας, προσαρμοσμένο στις Κοινοτικές και διεθνείς απαιτήσεις για την παραγωγή της το HACCP, EN ISO 9002, CE.
Μέσα από τις ιστοσελίδες μας μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία μας και τα προϊόντα μας. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να πλοηγηθείτε χρησιμοποιώντας το πάνω μενού. Στη σελίδα των προϊόντων θα βρείτε μια παρουσίαση των ειδών μας μαζί με αρκετά χρήσιμα πληροφοριακά στοιχεία και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σχετικά με τα προϊόντα μας ή για οποιαδήποτε άλλη ιδέα που θα μας ήταν χρήσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα επικοινωνίας, ή στείλτε e-mail στην ηλεκτρονικη μας διεύθυνση.

Στεφ. Πατσίκας & Σια Ο.Β.Ε.

Τυροκομείο Αναρράχης Πτολεμαϊδας
Τηλ. 24630 62160
Fax 24630 62181
Τυροκομείο Κλεισούρας Καστοριάς
Τηλ. 24670 94025
Fax 24670 94025
Υποκατάστημα Πτολεμαϊδας
Δημοκρατίας 51, Πτολεμαϊδα
Τηλ. 24630 54564
Fax 24630 54564



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου