ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ...ΚΑΡΟΥΣΟΣ

p1_4pekorinoΗ παραγωγή τυριού από την Οικογένεια ΚΑΡΟΥΣΟΥ (Κεφαλλονίτες στην καταγωγή) ξεκινά από πολύ παλιά.
Μετά από 3 γενεές τυροκομικής παράδοσης, την διεύθυνση της επιχείρησης αναλαμβάνει ο Σταύρος Καρούσος ο οποίος με μεράκι την εκσυγχρονίζει το 2003 και μετατρέπει το παραδοσιακό τυροκομείο σε μια καθετοποιημένη μονάδα παράγωγης τυροκομικών προϊόντων.
Στην πρότυπη αυτή τυροκομική μονάδα η οικογένεια Καρούσου εφαρμόζοντας την γνώση, την πείρα και τα μυστικά της προηγούμενης γενιάς σε συνδυασμό με την σύγχρονή τεχνολογία κατάφερε και δημιούργησε μια σειρά ποιοτικών σκληρών τυριών μοναδικών σε γεύση τα όποια δικαίως απέσπασαν το 
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ
Η επιχείρηση εφαρμόζει τα πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας HACCP και ISO έτσι ώστε τα προϊόντα της να πληρούν τις προδιαγραφές της Ελληνικής Νομοθεσίας και όλους τους όρους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
Από το 2009 η επιχείρηση διαθέτει και πιστοποιητκό AGROCERT.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας - Αγρινίου.
 Τα είδη τυριού που παράγονται στην επιχείρηση, αποκλειστικά από πρόβειο γάλα ζώων ελεύθερης βοσκής της περιοχής, είναι:
Η εταιρεία το 2009, συμμετείχε μαζί με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στην Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2009, στην Κολωνία της Γερμανίας.
Εκτός από την εμπειρία της συμμετοχής σε διεθνή έκθεση, κέρδισε και την έναρξη των υπερατλαντικών εξαγωγών της.ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στάνος Αμφιλοχίας

Τηλ: 26420 41146
Fax: 26420 41139 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου