ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ENDLESS

EndlessΗ Ευρωχαρτική Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στη επεξεργασία προϊόντων χάρτου “Tissue”, την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών καθώς και την εμπορεία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών. Η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου Χαρτιού – Απορρυπαντικού και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας, με βάση τη λίστα της ICAP. Είναι μια
αμιγώς ελληνική εταιρεία που επιλέγει και υποστηρίζει την παραγωγή προϊόντων στην χώρα μας, απασχολώντας 180 άτομα προσωπικό.
Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται κατά κύριο λόγο στη συνεισφορά των ανθρώπων της και στις σταθερές αξίες της.  Λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στους πελάτες και στους καταναλωτές των προϊόντων της και με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον.
Οι υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, οι αποθηκευτικοί χώροι και τα γραφεία της βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι εγκατεστημένο το υποκατάστημα που εξυπηρετεί τη Βόρεια Ελλάδα.
Η Ευρωχαρτική χωρίζει τις δραστηριότητες της σε 3 βασικούς τομείς, στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων με το brand name Endless (χαρτικά και απορρυπαντικά), στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και στις εξαγωγές.
Φιλοσοφία της αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 22716 και ISO 14001. Ως αποτέλεσμα, έχει επιτύχει να προσφέρει προϊόντα οικονομικά προσιτά και ποιοτικά, που συνεχίζουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών.
Όραμα της εταιρείας αποτελεί η απόκτηση ηγετικής θέσης στον τομέα της, εξασφαλίζοντας κερδοφόρο και υγιή ανάπτυξη, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της με ποιοτικά, ασφαλή, οικονομικά προσιτά προϊόντα καθώς επίσης του προσωπικού της προσφέροντας ένα ευχάριστο, ασφαλές και ανταποδοτικό περιβάλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου