ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ...ΥΔΥΓΕΥΣΤΟΝ

Η «Ηδύγευστον» έχει έδρα την πόλη των Γρεβενών με ιδιοκτήτη τον Ανδρέα Σλιάρα. Ένα εργαστήριο που ξεκίνησε την πορεία του το 2006 όταν οι συνταγές της γιαγιάς και της μαμάς, από τα χωριά της Βόρειας Πίνδου, πέρασαν στη νέα γενιά. Οι υπάρχουσες συνταγές με αγάπη, μεράκι και υπομονή βελτιώθηκαν και δοκιμάστηκαν σε νέα φρούτα, λαχανικά ακόμα και πέταλα λουλουδιών. Μετατράπηκε η σπιτική απασχόληση σε επαγγελματική δραστηριότητα. Οι μικρές ποσότητες που κάλυπταν τις τοπικές ανάγκες, αυξήθηκαν χρόνο με το χρόνο και οι καταναλωτές βρίσκουν τα προϊόντα σε πολλές γωνιές και επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια επιβεβαίωση της διατήρησης της ποιότητας των προϊόντων και ο στόχος είναι να παραμείνουν αγνά όπως ο κόσμος τα γνώρισε και τα αγάπησε.
Οι εγκαταστάσεις και ο τρόπος παρασκευής εγγυώνται για την εξασφάλιση της υγιεινής και τα φρέσκα υλικά για την ποιότητά τους. Όλα τα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες μας, είναι παρασκευασμένα χωρίς συντηρητικά, χρώμα και
πρόσθετα και αυτό το αποδεικνύει η αγάπη του κόσμου και οι σταθεροί πελάτες μας τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Χρησιμοποιούμε μόνο ζάχαρη, νερό και καρπούς της γης,.
Mια μικρή κουταλιά πλημμυρίζει γευστικά τον ουρανίσκο.
Μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία γλυκών του κουταλιού από άγρια φρούτα μέχρι και μανιτάρι που συλλέγεται από τα βουνά της Πίνδου ή τριαντάφυλλο που τα πέταλά του συλλέγονται από τον δικό μας κήπο . Πρωτότυπες γεύσεις μαρμελάδας όπως βατόμουρα , κράνα ή άγριο κορόμηλο (μια μαρμελάδα που μόνο στη Βόρεια Ελλάδα μπορείτε να βρείτε) θα σας ενθουσιάσουν. Τα φρούτα που ευδοκιμούν στις ορεινές περιοχές του νομού μας, συλλέγονται από εμάς τους ίδιους ενώ τα υπόλοιπα τα προμηθευόμαστε από γεωργικούς συνεταιρισμούς.
Όλα μας τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται στο εργαστήριο Ηδύγευστον με την προσωπική φροντίδα και το μεράκι του Ανδρέα Σλιάρα και της μητέρας του Ελένης Σλιάρα για ιδιαίτερα γευστικές απολαύσεις!

ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Κολοκύθα αρίδα













Κυδώνι τριφτό














Κάστανο τραγανό







Πλ. Ελευθερίας 28
(Δημάρχειο)
511 00 Γρεβένα
Τηλ. 2462 50 1260
Κιν.  6942 474 979

ΠΗΓΗ http://www.idigefston.gr/index.php/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου