ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Φασκόμηλο Βιολογικό Έλαιο by Yfantia Terra

Το βιολογικό Έλαιο με φασκόμηλο της Yfantia Terra είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με ποικίλες θεραπευτικές δράσεις. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του συμβάλλουν στην μείωση του πόνου των αρθρώσεων (ρευματισμοί, αρθριτικά), ενώ η σπασμολυτική του επενέργεια βοηθά στην αντιμετώπιση των πόνων της περιόδου, στην καταπολέμηση των πεπτικών προβλημάτων, αλλά και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης(μείωση εξάψεων και νυχτερινών εφιδρώσεων). Επιπλέον, χρησιμεύει στην θεραπεία του δέρματος από έλκη, πληγές, αποστήματα και μολύνσεις, είναι καταπραϋντικό για τη φλόγωση του δέρματος και τα εξανθήματα, ενώ η χρήση του ως έλαιο μασάζ αποτρέπει την κατακράτηση υγρών, καταπολεμά το
τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα και ανακουφίζει από την οσφυαλγία, τη δυσκαμψία του αυχένα, τις κράμπες, τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες. 

Παράλληλα, είναι ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό έλαιο, καθώς θεωρείται ότι διώχνει την ένταση, χαρίζει ευφορία, ενισχύει τη λειτουργία της μνήμης και τη συγκέντρωση και διεγείρει την ερωτική διάθεση. Επιπλέον, είναι πολύ ευεργετικό ως μάσκα για τα μαλλιά, καθώς ζωντανεύει το φυσικό τους χρώμα, επανορθώνει την τρίχα και δρα ενάντια στην πιτυρίδα και την τριχόπτωση. Ιδανικό κυρίως για τις λιπαρές επιδερμίδες καθώς ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και την ενδοκρινική ισορροπία. 
Το βιολογικό έλαιο φασκόμηλου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην μαγειρική για να νοστιμίσετε σαλάτες, σάλτσες και ποικίλα κρεατικά και ψαρικά. 

Οι θεραπείες με βότανα χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με τη λαϊκή ιατρική και τις παραδόσεις κάθε λαού και κάθε περιοχής, ήδη από την αρχαιότητα. Τα τελευταία χρόνια στρεφόμαστε όλο και συχνότερα προς αυτές, προσπαθώντας να βρούμε μία εναλλακτική-φυσική λύση, τουλάχιστον για τα ήπια προβλήματα που μας απασχολούν. 

Παραδοσιακά προϊόντα ελαιόλαδου με εκχυλίσματα τεσσάρων διαφορετικών αρωματικών βοτάνων της ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης Yfantia Terra: Βιολογικά έλαια λεβάντας, ρίγανης, φασκόμηλου και δενδρολίβανου.

Ο βιολογικός ελαιώνας της Yfantia Terra βρίσκεται στην θέση Ήμερη Ελιά στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Είναι πιστοποιημένος, όπως και το ελαιοτριβείο που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Παρθενώνας του Νέου Μαρμαρά, από την ΔΗΩ. Τα ελαιόδενδρα φυτεύτηκαν πριν το έτος 1940 και το λάδι της περιοχής φημίζεται για την πολύ χαμηλή οξύτητά του.  ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ>>>>>https://www.sensities.com/aromatotherapeia/elaia-vasis/5134/faskomilo-viologiko-elaio-by-yfantia-terra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου