ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Χαμομηλέλαιο Οργανικό από την ΦΥΣΙΣ

Θεραπευτικό έλαιο χαμομηλιού απο βιολογικό χαμομήλι Σύρου μεσα σε αμυγδαλέλαιο. Ένα θρεπτικό λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά από την εταιρία ΦΥΣΙΣ, απαραίτητο για όλη την οικογένεια.

Το χαμομηλέλαιο έχει σημαντικές αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, αντιφλογιστικές, αντισπασμωδικές και αναλγητικές ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν πραγματικά αναντικατάστατο. Φροντίζει ιδανικά τις ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες. Απαλείφει "φαγούρα", τοπικούς ερεθισμούς και "κοκκινίλες. Διευκολύνει τη θεραπεία του εκζέματος και της ακμής, καθαρίζει το δέρμα, θεραπεύει σκασίματα σε
χέρια και πόδια, ενώ είναι ιδανικό για τα συγκάματα των μωρών. Λόγω της αντισπασμωδικής του δράσης, συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πόνων της περιόδου, ενώ χρησιμοποιείται και στα βρέφη για την αντιμετώπιση των κολικών, τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Οι μαλάξεις με χαμομηλέλαιο ανακουφίζουν τους ρευματικούς πόνους και τις νευραλγίες, χαλαρώνουν το σώμα και αντιμετωπίζουν το "σφίξιμο" των μυών, λόγω του στρες. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ντεμακιγιάζ προσώπου, ως λάδι σώματος μαζί με αιθέρια έλαια και ως βασικό συστατικό σε κηραλοιφές. Τέλος, αυτόνομο ή σε συνδυασμό με το σπαθόλαδο απαλύνει το καμένο από τον ήλιο δέρμα(after sunburn).

Προσοχή!! Όσοι είναι αλλεργικοί στο γένος της Αμβροσίας (περιέχει το χαμομήλι, το χρυσάνθεμο, τη μαργαρίτα κλπ.) θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση του χαμομηλέλαιου. Επιπλέον, καθώς το χαμομήλι επηρεάζει την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό,, όσοι έχουν έλλειψη σιδήρου ή παίρνουν σίδηρο, θα πρέπει να το αποφεύγουν!

Tο θεραπευτικό έλαιο χαμομηλιού, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της ΦΥΣΙΣ είναι χωρίς χημικά και parabens, ιδανικά για βρέφη, μωρά, έγκυες, γυναίκες που θηλάζουν και όλους όσους αγαπούν την φυσική τροφή για το δέρμα τους. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ>>>>https://www.sensities.com/aromatotherapeia/elaia-vasis/4785/xamomilelaio-organiko-apo-tin-fysis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου