Με αμείωτο ενθουσιασμό και με τον σταθερό στόχο… όλο και περισσότεροι καταναλωτές να ενημερωθούν για την δυνατότητα παραγωγής τροφής χωρίς συντηρητικά και άλλα χημικά πρόσθετα, ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Ηλέσιον θα συμμετάσχει τον μήνα Φεβρουάριο σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις - θεσμούς.
Ο λόγος για την Detrop Boutique η οποία διοργανώνεται από τn ΔΕΘ ΗELEXPO στις 24 - 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκnς και την 2η έκθεση ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής – Νέοι τρόποι ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani – Caravel.
Αναλυτικότερα, η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στnν Ελλάδα, τόσο από άποψn ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτήν την διεθνή αυτή έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαρα¬γωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σnμεία της χώρας, παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο σε μία μεγάλη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών... που διαρκώς διευρύνεται.
Η πρωτοβουλία της ομάδας «ΑΝΘΕΛΩ» κρίνεται εξίσου σημαντική… Πρόκειται για μια ομάδα που αγαπάει να ερευνά και να μαθαίνει συνεχώς κάθε τομέα που αφορά στην ποιότητα της ζωής! Κυρίως όμως, τους αρέσει να μοιράζονται όσα μαθαίνουν!
Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της διοργάνωσης της 1ης έκθεσης που έγινε το 2016 και ήρθε η σειρά της 2ης έκθεσης ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής – Νέοι τρόποι ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο DIVANI – CARAVEL.
Το αρχικό όραμα να αποτελέσει η έκθεση αυτή θεσμό, γίνεται πραγματικότητα και το επόμενο βήμα είναι να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας γνώση και πληροφορίες για τους νέους τρόπους διατροφής και τους νέους τρόπους ζωής σε ότι αφορά την Υγεία του Σώματος, του Νου και του Πνεύματος.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα και τα κοινά χαρακτηριστικά που… παρατηρήθηκαν, ο Οργανισμός Ηλέσιον θα δώσει και στις δύο διοργανώσεις ηχηρό παρόν, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά του προϊόντα σε χιλιάδες σκεπτόμενους καταναλωτές.
Μαζί με όλους τους οίνους που παράχθηκαν από το ξεκίνημα του Οργανισμού, γνωριμία με τους επισκέπτες θα επιδιώξουν οι φετινοί βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης… ο Ροδίτης Αλεπού και ο Νυκτήλιος, καθώς επίσης το Ειδύλλι, το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου.
Απο την θέση τους δεν θα λείπουν τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα Σπερχειού, καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς».
Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, ο Οργανισμός Ηλέσιον θα σας περιμένει τόσο στην Detrop Boutique, όσο και στην 2η έκθεση ΑΝΘΕΛΩ για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.
Ο λόγος για την Detrop Boutique η οποία διοργανώνεται από τn ΔΕΘ ΗELEXPO στις 24 - 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκnς και την 2η έκθεση ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής – Νέοι τρόποι ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani – Caravel.
Αναλυτικότερα, η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στnν Ελλάδα, τόσο από άποψn ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτήν την διεθνή αυτή έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαρα¬γωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σnμεία της χώρας, παρουσιάζονται με τον καλύτερο τρόπο σε μία μεγάλη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών... που διαρκώς διευρύνεται.
Η πρωτοβουλία της ομάδας «ΑΝΘΕΛΩ» κρίνεται εξίσου σημαντική… Πρόκειται για μια ομάδα που αγαπάει να ερευνά και να μαθαίνει συνεχώς κάθε τομέα που αφορά στην ποιότητα της ζωής! Κυρίως όμως, τους αρέσει να μοιράζονται όσα μαθαίνουν!
Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της διοργάνωσης της 1ης έκθεσης που έγινε το 2016 και ήρθε η σειρά της 2ης έκθεσης ΑΝΘΕΛΩ «Νέοι τρόποι διατροφής – Νέοι τρόποι ζωής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο DIVANI – CARAVEL.
Το αρχικό όραμα να αποτελέσει η έκθεση αυτή θεσμό, γίνεται πραγματικότητα και το επόμενο βήμα είναι να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας γνώση και πληροφορίες για τους νέους τρόπους διατροφής και τους νέους τρόπους ζωής σε ότι αφορά την Υγεία του Σώματος, του Νου και του Πνεύματος.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα και τα κοινά χαρακτηριστικά που… παρατηρήθηκαν, ο Οργανισμός Ηλέσιον θα δώσει και στις δύο διοργανώσεις ηχηρό παρόν, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά του προϊόντα σε χιλιάδες σκεπτόμενους καταναλωτές.
Μαζί με όλους τους οίνους που παράχθηκαν από το ξεκίνημα του Οργανισμού, γνωριμία με τους επισκέπτες θα επιδιώξουν οι φετινοί βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης… ο Ροδίτης Αλεπού και ο Νυκτήλιος, καθώς επίσης το Ειδύλλι, το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου.
Απο την θέση τους δεν θα λείπουν τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα Σπερχειού, καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς».
Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, ο Οργανισμός Ηλέσιον θα σας περιμένει τόσο στην Detrop Boutique, όσο και στην 2η έκθεση ΑΝΘΕΛΩ για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου