ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Αναψυκτικά Ικαρία..Παράδοση 70 ετών!

Αποτέλεσμα εικόνας για αναψυκτικα ικαριαΤα Αναψυκτικά «Ικαρία» προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι δροσιάς μέσα από την πορτοκαλάδα, τη λεμονάδα, τη βυσσινάδα και την γκαζόζα, σε ανανεωμένη συσκευασία αλλά με τη σταθερή ποιότητα, που εγγυάται η 70 ετών παράδοση της επιχείρησης.

Ο παππούς Κέφαλος το 1945 "φίλευε" τους Ικαριώτες χυμούς, λικέρ, καραμέλες και παστάκια. Η δουλειά πέρασε στη δεύτερη γενιά, στον
Κοσμά Κέφαλο, που συνέχισε την παραγωγή των αγαπημένων του αεριούχων ποτών. Η σκυτάλη δίνεται στα εγγόνια, που σε πείσμα των καιρών, εργάζονται, εκπαιδεύονται και βελτιώνουν συνεχώς με τις νέες ιδέες τους την επιχείρηση. Τα πέντε από τα επτά παιδιά της οικογένειας, ο Αλέξανδρος, ο Νίκος, ο Σταμάτης, η Μαρία και ο Ισίδωρος, περνούν τα καλοκαίρια τους στο νησί. Μαζί με τη μητέρα τους, τη Χρυσούλα, εμφιαλώνουν και διανέμουν την παραγωγή, που βασίζεται στις παλιές αλλά όχι πια μυστικές συνταγές του παππού. Όταν το καλοκαίρι περάσει, επιστρέφουν όλοι στην Αθήνα αφήνοντας πίσω τον Αλέξανδρο, που "κρατάει τις μηχανές ζεστές" για την μικρότερη παραγωγή του χειμώνα.

Χάρη στην επιμονή και το πάθος της οικογένειας Κέφαλου, μπορείτε να βρείτε τα αναψυκτικά "Ικαρία" σε επιλεγμένα καταστήματα σε πολλές γωνιές της Ελλάδας. Δείτε εδώ τους τρόπους διάθεσης.

Πορτοκαλάδα με ανθρακικό


OrangeadeΦυσική απόλαυση που μαγεύει μικρούς και μεγάλους. Η πορτοκαλάδα "Ικαρία", δρόσισε γενιές και γενιές! Το αγαπημένο αναψυκτικό της οικογένειας Κέφαλου, φτιάχνεται με φρέσκο χυμό από ζουμερά πορτοκάλια και μια ισορροπημένη ποσότητα ανθρακικού.

Συστατικά: νερό, φυσικός χυμός πορτοκαλιού 20%(από συμπυκνωμένο χυμό), γλυκαντική ύλη: ζάχαρη, διοξείδιο του άνθρακα, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, συντηρητικά: βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, αρωματικές ύλες πορτοκαλιού, σταθεροποιητής: κόμμι αραβικό, χρωστική: b- καροτένιο.
Διατροφική Δήλωση ανά 100 ml
Ενέργεια: 205kJ/ 49Kcal, Λιπαρά: 0 gr εκ των οποίων κορεσμένα 0 gr, Υδατάνθρακες: 9,9 gr εκ των οποίων σάκχαρα 9,9 gr, Εδώδιμές ίνες: 0 gr, Πρωτεΐνες: 2,4 gr, Αλάτι: 0,06 gr.
Διαθέσιμες συσκευασίες:
- 250 ml Γυαλί Μ.Χ.
- 330 ml PET Μ.Χ.
- 1500 ml PET Μ.Χ.

Λεμονάδα με ανθρακικό

lemonadeΗ λεμονάδα "Ικαρία" εσωκλείει σε κάθε γουλιά πλούσιο άρωμα και γεύση, ικανοποιούντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης. Το μυστικό μας είναι ο χυμός από φρέσκα λεμόνια από την Χίο και το Ναύπλιο και ο συνδυασμός παράδοσης και ποιότητας. Απολαύστε την!
Συστατικά: νερό, ζάχαρη, χυμός λεμονιού (7%) από συμπυκνωμένο χυμό, διοξείδιο του άνθρακα, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, συντηρητικά: σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο, φυσικές αρωματικές ύλες λεμονιού.
Διατροφική Δήλωση ανά 100 ml
Ενέργεια:178 kj/ 42,4 kcal, Λιπαρά: 0 gr εκ των οποίων κορεσμένα 0 g, Υδατάνθρακες: 10,85 gr εκ των οποίων σάκχαρα 10,85 gr, Εδώδιμές ίνες: 0 gr, Πρωτεΐνες: 0 gr, Αλάτι: 0,0075 gr.
Διαθέσιμες συσκευασίες: 
- 250 ml Γυαλί Μ.Χ.
- 330 ml PET Μ.Χ.
- 1500 ml PET Μ.Χ.

Γκαζόζα με ανθρακικό

GazozaΗ γκαζόζα, η αφρίζουσα αναμοχλεύει μνήμες των παιδικών μας χρόνων με θερινά σινεμά και βόλτες στην παραλία. Με φυσικέό άρωμα μοσχολέμονου και τη γλυκιά γεύση της, είναι το απόλυτο δροσιστικό αεριούχο ποτό των Αναψυκτικών Ικαρία. 
Συστατικά: νερό, ζάχαρη, διοξείδιο του άνθρακα, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, διορθωτικό οξύτητας: κιτρικό νάτριο, συντηρητικό: βενζοϊκό νάτριο, φυσικές αρωματικές ύλες μοσχολέμονου.
Διατροφική Δήλωση ανά 100 ml
Ενέργεια:160 kj/ 38 kcal, Λιπαρά: 0 gr εκ των οποίων κορεσμένα 0 gr, Υδατάνθρακες: 9,5 gr εκ των οποίων σάκχαρα 9,5 gr, Εδώδιμες ίνες: 0 gr, Πρωτεΐνες: 0 gr, Αλάτι: 0,02 gr.
Διαθέσιμες συσκευασίες:
- 250 ml Γυαλί Μ.Χ.
- 330 ml PET Μ.Χ.
- 1500 ml PET Μ.Χ.

Βυσσινάδα με ανθρακικό

Vyssinada ikaria Η αγαπημένη γεύση των παιδικών χρόνων! Το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό με την παραδοσιακή συνταγή, παρασκευάζεται με σπιτική φροντίδα στην Ικαρία, με φρέσκο χυμό βύσσινου. Απολαύστε τη δροσερή!
Συστατικά: νερό, φυσικός χυμός βύσσινου 15% (από συμπυκνωμένο χυμό),
Γλυκαντική ύλη: ζάχαρη, διοξείδιο του άνθρακα, συντηρητικά: σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο,
Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, αρωματικές ύλες βύσσινου.
Διατροφική Δήλωση ανά 100 ml
Ενέργεια:180 kj/43 kcal, Λιπαρά: 0 gr εκ των οποίων κορεσμένα 0 gr, Υδατάνθρακες: 10,2 gr εκ των οποίων σάκχαρα 10,2 gr, Εδώδιμές ίνες: 0 gr, Πρωτεΐνες: 0 gr, Αλάτι: 0,007 gr.
Διαθέσιμες συσκευασίες: 
- 250 ml Γυαλί Μ.Χ.
- 330 ml PET Μ.Χ.
- 1500 ml PET Μ.Χ.

E-mail

Τηλέφωνα

22750 22218, 6970 838133

Fax

22750 00000

Διεύθυνση

Άγιος Κήρυκος, Ικαρία Τ.Κ. 833 00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου