ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Οι γεύσεις της Λήμνου πήγαν… κρουαζιέρα (photos)

Οι γεύσεις της Λήμνου πήγαν… κρουαζιέρα (photos)Στις 21 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το CruiseInn, ο «μαραθώνιος» δημιουργίας startup, που διοργάνωσε η Celestyal Cruises σε συνεργασία με το Think Biz, τον πρώτο επίσημο Φοιτητικό Σύλλογο Επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εστιάζοντας σε τρεις θεματικές: τον τουρισμό, την οινογαστρονομία και την τεχνολογία.Click to enlarge image 14650234_907635569338288_2917645700239501254_n.jpgClick to enlarge image 14650234_907635569338288_2917645700239501254_n.jpg
Η Celestyal Cruises παρέμεινε πιστή στην
δέσμευσή της να στηρίξει το θεσμό δύο φορές τη φετινή χρονιά, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, στο πλαίσιο μιας ακόμα ειδυλλιακής κρουαζιέρας στο Αιγαίο.
Κατά τη διεξαγωγή της, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν προορισμούς όπως η Μύκονος, το Κουσάντασι, η Πάτμος, η Ρόδος, το Ηράκλειο και η Σαντορίνη, όπου αναδείχθηκε και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού σε γνωστό οινοποιείο.
Ενεργή συνεισφορά στην επιτυχία του CruiseInn είχαν καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της Οινογαστρονομίας, οι οποίοι ως μέντορες και με βάση τη δική τους εμπειρία βοήθησαν τις επιχειρηματικές ομάδες να εξελίξουν τις ιδέες τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα απότέλεσε η συμμετοχή του γνωστού chef Βασίλη Καλλίδη ως μέντορα του διαγωνισμού, ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές και παρείχε καθοδήγηση στους συμμετέχοντες.
Επιπλέον, παρουσιάστηκαν επιτυχημένες πρακτικές μέσα από απτά παραδείγματα μοντέλων εργασίας. Ένα τέτοιο μοντέλο αποτέλεσε η πλατφόρμα Taste Lemnos η οποία παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να αποκτήσει τη δική του γεύση από το νησί της Λήμνου, μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις εμπειριών.
Οι συντελεστές του Taste Lemnos βρέθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο, διοργανώνοντας για τους επιβάτες αλλά και για τους συμμετέχοντες του CruiseInn, γευστικές δοκιμές οίνου & τυριών, καθώς και παρουσίαση τοπικών προϊόντων της Λήμνου, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του νησιού.
Η Celestyal Cruises, συμβάλλοντας ενεργά στη διεξαγωγή του διαγωνισμού, απένειμε για μία ακόμη φορά χρηματικό έπαθλο αξίας 3.500 ευρώ στον πρώτο νικητή και θα στηρίξει ιδέες που συνάδουν με την επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο χώρο του τουρισμού.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσης της Celestyal Cruises για έμπρακτη στήριξη του ελληνικού τουρισμού και οικονομίας, καθώς και της νέας γενιάς που μπορεί να προσφέρει το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα και τον τομέα του τουρισμού όπου δραστηριοποιείται η εταιρία. ΠΗΓΗhttp://www.limnosfm100.gr/limnos/item/23219-oi-geyseis-tis-limnou-pigan-krouaziera-photos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου