ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ελληνικός οίνος από σταφύλια βιολογικής γεωργίας ΛΗΜΝΟΥ

Η εταιρεία Ι.Σαββόγλου-Π.Τσιβόλας, με διακριτικό τίτλο Limnos Organic Wines, ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών οίνων και αποσταγμάτων από σταφύλια βιολογικής γεωργίας. 
Ο λευκός ξηρός οίνος ‘’Ταξίδι στη Λήμνο’’, ΠΟΠ (ΟΠΑΠ) Λήμνος, προέρχεται από την λευκή αρωματική ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας από σταφύλια βιολογικής γεωργίας. 


ΠΡΩΙΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ


Βιολογικό κρασί, Πρώιμος ΛήμνουΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ(ΠΟΠ) ΛΗΜΝΟΣ


Φρουτώδης, λευκός ξηρός οίνος από πρώιμο τρυγητό αμπελώνα Μοσχάτου Αλεξανδρείας, με μικρή στρεμματική απόδοση. Νεανικός, με χαμηλό αλκοολικό βαθμό και αισθητή οξύτητα, χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Σερβίρεται στους 9° C σαν απεριτίφ και συνοδεύει θαυμάσια όλα τα φρέσκα θαλασσινά.


ΛΗΜΝΟΣ, Η ΑΜΠΕΛΟΕΣΣΑ


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ(ΠΟΠ) ΛΗΜΝΟΣ


Βιολογικό κρασί, Λήμνος η Αμπελόεσσα.Ευγενικός λευκός ξηρός οίνος από πρόρωγο Μοσχάτου Αλεξάνδρειας, που ωριμάζει πρώιμα στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου. Πλούσιος σε αρώματα λουλουδιών και απαλή γεύση, περιμένει να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Σερβίρεται στους 10°C σαν απεριτίφ και συνοδεύει θαυμάσια πιάτα με άσπρες σάλτσες και θαλασσινούς μεζέδες.ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΠΟΠ) ΛΗΜΝΟΣ


Βιολογικό κρασί, Ταξίδι στη Λήμνο.Ένα πραγματικό ταξίδι στη Λήμνο των αρωμάτων και των αυθεντικών γεύσεων. Ο εξαιρετικός αυτός ξηρός οίνος, προσεκτικά οινοποιημένος, περιέχει σε αφθονία τα χαρακτηριστικά αρώματα λουλουδιών και την πληθωρική γεύση του Μοσχάτου Αλεξανδρείας.

Απολαύστε τον στους 9-10°C συντροφιά με θαλασσινούς μεζέδες ή ψάρια στη σχάρα.

Έδρα: Κάσπακας Λήμνου, T.K. 81 400,

τηλ.-fax: 22540 22270


Υποκατάστημα: Τραλλέων 66  - Λαμπρινή, Τ.Κ. 11142,

τηλ.-fax: 210 2024806στην ηλεκτρονική διεύθυνση


ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

τηλ.: 210 2024806, κιν: 6979229831