ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ON LINE ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑΣΟΥ

προϊόντα Θάσου αυθεντικά φυσικά βιολογικά υγιεινά χειροποίητα παραδοσιακά υγιείνη μεσογειακή διατροφήΑυθεντικά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα Θάσου συμβατικών και βιολογικών καλλιεργειών χειροποίητα γλυκά με θασίτικες συνταγές

Αγνά και φυσικά τοπικά προϊόντα αρωματικά φυτά και βότανα, για υγιείνη μεσογειακή διατροφή που συλλέγονται από την φύση της θάσου παράγονται με μεράκι και με βάση παραδοσιακές συνταγές της θάσου. Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αρωματική ρίγανη και μέλι από τα πεύκα και το θυμάρι των δασών της θάσου, ελιές πράσινες, μαύρες και θρούμπα από τους θασίτικους ελαιώνες, παραδοσιακό σπαθόλαδο με τις γνωστές καταπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες, τονωτικό σαλέπι, χειροποίητα φυσικά σπιτικά σαπούνια από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Θάσου, ποτά παραδοσιακό τσίπουρο και τα φημισμένα γλυκά κουταλιού, το καρυδάκι Θάσου. Παραδοσιακά έργα λαϊκής τέχνης, τα υφαντά Θάσου.

Λειτουργεί και ειδικό τμήμα χονδρικής πώλησης των παραδοσιακών προϊόντων Θάσου

Για μεγάλες ποσότητες επικοινωνήστε τώρα με το τμήμα χονδρικών πωλήσεων για τον καθορισμό ειδικών τιμών και αποστολή των προϊόντων από την Θάσο σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου