ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΤΟΠΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΗΤΗΣ......ΑΓΝΟΤΗΣ ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ

Η ιστορία

Η εταιρία ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ Ο.Ε – “Η ΑΓΝΟΤΗΣ” ιδρύθηκε το1987 από τους αδερφούς Ιωάννη & Μιχάλη Συλλιγάρδο, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του πατρός Νικολάου Ι. Συλλιγάρδου στην παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης από το 1958 με την επωνυμία “Η ΑΓΝΟΤΗΣ”.
Το 1998, σε εναρμόνιση με τις Κοινοτικές οδηγίες
και τις εγχώριες διατάξεις, η εταιρία μετεγκαταστάθηκε από το ιδιόκτητο παραδοσιακό εργαστήρι της σε ένα σύγχρονο τυροκομείο σε ιδιόκτητο οικόπεδο 20 στρεμμάτων.
Το 1999 αποδόθηκαν οι αριθμοί αδειών του Υπ. Βιομηχανίας & της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής.
Το 2002, και μετά την εγκατάσταση σχεδίου H.A.C.C.P., η εταιρία μας λαμβάνει τον κωδικό έγκρισης 32.4.220 της Ε.Ε τον οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.
Τέλος, το 2006 γίνεται ανανέωση της άδειας λειτουργίας από το Υπ. Βιομηχανίας λόγω αύξησης της δυναμικότητας του εργοστασίου.

Παρουσία στην αγορά

Με τα σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας του ονόματος ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ στην αγορά των ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών τόσο για την ποιότητα όσο και για την ασφάλεια των προϊόντων μας. Το γάλα που χρησιμοποιούμε προέρχεται αποκλειστικώς από κτηνοτρόφους της Κρήτης. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες καταναλωτές αλλά και σε επιχειρήσεις εστίασης μέσω χονδρικής και λιανικής πώλησης. Γνώρισμά μας είναι η αξιοπιστία τόσο στην ποιότητα όσο και στους χρόνους παράδοσης. Με έδρα τη Νεάπολη Λασιθίου, η διανομή των προϊόντων μας γίνεται από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, 2-3 φορές την εβδομάδα ώστε να βρίσκονται πάντα φρέσκα στα σημεία πώλησης. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στο εμπόριο ζωοτροφών ώστε οι κτηνοτρόφοι συνεργάτες μας να διασφαλίζουν πάντοτε την διατροφή των ζώων τους με τις καλύτερες και εγκεκριμένες ζωοτροφές.

Σύστημα Διαχείρησης Ασφάλειας των Τροφίμων

Από το 2001 στην επιχείρησή μας εφαρμόζεται το σύστημαH.A.C.C.P στην παραγωγική διαδικασία όλων των προϊόντων. Ακόμη, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων μας (που αποτελεί βασική μας φιλοσοφία), η εταιρία μας συνεργάζεται με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα εργοστάσια ζωοτροφών ώστε οι κτηνοτρόφοι – προμηθευτές μας να χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας ζωοτροφές με χαμηλότερο κόστος. Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η πιστοποίηση των συστημάτων με ISO 22000 για την ασφάλεια και ISO 9001 για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Φρέσκο γάλα

Η κρητική γη με την πολυποίκιλη χλωρίδα της δίνει ένα γάλα με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Γεύση, άρωμα, θρεπτική αξία. Με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας επιτυγχάνουμε την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία προσφέροντας ένα γάλα ασφαλές, με μικρό χρόνο ζωής που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και τη πλούσια γεύση του. Κατσικίσιο, πρόβειο και πρόβειο ελαφρύ σε συσκευασία PET 1 λίτρου. Πάντοτε φρέσκο για κάθε χρήση και παρασκευή.

Κεφαλοτύρι

Το παραδοσιακό κεφαλοτύρι Κρήτης παρασκευάζεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Τυρί ημίσκληρο, με πλούσια γεύση και άρωμα που γίνονται πιο περίπλοκα και έντονα με κάθε μήνα ωρίμανσης. Διατίθεται στην αγορά σε διάφορα στάδια ωρίμανσης από 4 έως 24 μήνες. Μπορείτε να το βρείτε σε κεφάλια των 2,3 κιλών, 1,6 κιλών, καθώς και σε συσκευασμένα τεμάχια αλλά και τριμμένο για κάθε χρήση.

Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι

Το παγκοσμίου φήμης παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι μέσα από τη μοναδική παράδοση της Κρήτης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που του προσδίδει το κρητικό γάλα. Φρέσκο, ζωντανό, με ενεργούς όλους τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς που το καθιστούν ένα πραγματικό superfood. Προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών που ικανοποιούν τόσο τους καταναλωτές, όσο και τις επιχειρήσεις εστίασης.

Λευκό τυρί άλμης

Εξαιρετικής ποιότητας λευκό τυρί (τύπου φέτας). Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και ωριμάζει για τουλάχιστον δύο μήνες σε άλμη. Διατίθεται στα ψυγεία κοπής αλλά και σε τεμάχια αεροστεγούς συσκευασίας.

Συλλιγάρδος Ο.Ε.

Βιοτεχνία Επεξεργασίας Γάλακτος Νεάπολη Κρήτης
Άγιος Γεώργιος, Νεάπολη Λασιθίου
72400, Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου