ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ...KALYPSO

Liquer Mastic TearsΚαλώς ήρθατε στην Kalypso

Όλοι εμείς, η ομάδα της Kalypso-Natural products of Lesvos θέλουμε να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο παράγει αυτός ο τόπος.

Η Λέσβος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου και εμείς που μεγαλώσαμε και κατοικούμε σε αυτό, γνωρίζουμε τις μοναδικές γεύσεις, την αυθεντική παράδοση και την υψηλή διατροφική αξία των φυσικών χειροποίητων προϊόντων, που συνεχίζουν να παράγονται με παραδοσιακό τρόπο μέχρι και σήμερα.

Eπιλέξαμε μια σειρά από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα που προέρχονται από

μικρούς παραγωγούς, οικοτεχνίες αλλά και γυναικείους συνεταιρισμούς του νησιού, για τα οποία εγγυόμαστε  ότι θα σας κερδίσουν τόσο για τη γεύση τους όσο και για την ποιότητά τους.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευκαιρία να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε τους θησαυρούς που παράγονται σε αυτό το μοναδικό νησί του Αιγαίου, προσφέροντας σας, υψηλής ποιότητας παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Αν επιθυμείτε να επικοινωνήστε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με τα παρακάτω πεδία και πατήστε Αποστολή (Τα στοιχεία με τον αστερίσκο είναι υποχρεωτικά). Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο info@e-kalypso.gr     WEB SITE  http://www.e-kalypso.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου