ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ένα πατρινό γλυκό κουταλιού κατακτά την Γαλλία - Το νεραντζάκι IAMVI στα κορυφαία γκουρμέ προϊόντα

Το πατρινό νεραντζάκι IAMVI κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Επιδόρπιο του μοναδικού σε γαλλικό επίπεδο διαγωνισμού γαστρονομίας "Epicures 2016" που οργάνωσε στις 13 Ιουνίου στο Παρίσι το γνωστό περιοδικό Le Μonde de l'épicerie fine, εξειδικευμένο σε γκουρμέ προϊόντα.
Ο διαγωνισμός « Épicures du Monde de l’Épicerie Fine » αποτελεί αναφορά στο χώρο της γαστρονομίας τόσο ως προς τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές που
αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Πρόκειται για μια ανερχόμενη διοργάνωση, μοναδική στο είδος της, η οποία για τρίτη συνεχή χρονιά ανέδειξε τις νέες γκουρμέ τάσεις και έγινε το σημείο συνάντησης εκατοντάδων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας από όλη τη Γαλλία και 70 παραγωγών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια πλούσια γκάμα με εκλεκτά προϊόντα.
Αίσθηση έκαναν στην επιτροπή διακεκριμένων γευσιγνωστών (έμπειρων επιχειρηματιών στο χώρο της γαστρονομίας, αναγνωρισμένων σεφ και γαστρονομικών δημοσιογράφων) αλλά και στους επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τα 11 φρούτα IAMVΙ, τα οποία ήδη είναι διαθέσιμα σε 8 εκλεκτά καταστήματα στο Παρίσι και στο γκουρμέ e-shop edelices.com. Μια υπέροχη ανακάλυψη για μια εκλεπτυσμένη αγορά.
 ΠΗΓΗ http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/399723
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου