ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Παντζάρι Σαλάτα από το Χωριό

παντζάρι σαλάταΠαντζάρι σαλάτα φτιαγμένο με όλη του τη γεύση και τις βιταμίνες, βρασμένο με τον παραδοσιακό τρόπο.  Μπορεί να σερβιριστεί σαν σαλάτα, ορεκτικό η μεζές.
Μια σαλάτα, που μένει αξέχαστη και που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα δώσει χρώμα στο τραπέζι μας.
Επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τα παντζάρια, έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωσή τους είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, νιτρικά άλατα, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη C και φυτοθρεπτικά συστατικά όπως η βετανίνη και η βουλγαξανθίνη – το αντιοξειδωτικό που δίνει στα παντζάρια το βαθύ κόκκινο χρώμα τους, ενώ ο χυμός τους βοηθάει στη μείωση της
αρτηριακής πίεσης. Ως εκ τούτου, τα παντζάρια μπορούν να θωρακίσουν τον οργανισμό απέναντι σε αρκετές ασθένειες και συμβάλλουν στην αποφυγή φαρμακευτικής αγωγής.
Προσθέστε τα, λοιπόν, στην κουζίνα σας αγοράζοντας ένα βάζο με έτοιμη παντζάρι σαλάτα και απολαύστε τα οποιαδήποτε στιγμή.

Συστατικά Παντζάρι Σαλάτα:

  • Παντζάρι
  • Νερό
  • Ξύδι
  • Αλάτι
  • Ζάχαρη
  • Ξινό
Παστεριωμένο προϊόν χωρίς συντηρητικά, χρώματα, υποκατάστατα
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα την εποχή και την θερμοκρασία του ψυγείου.
Πιστοποιημένο προϊόν κατά ISO 22000:2005
Καθαρό βάρος: 700γρ.
Στραγγισμένο βάρος: 500γρ.
Παντζάρι σαλάτα παρασκευασμένη από την οικογένεια Τριροπούλου, στην Κάτω Ροδωνιά Αριδαίας στην επαρχία Αλμωπίας, η οποία παρασκευάζει με μεράκι παραδοσιακά σπιτικά προϊόντα από το 1964, πάνω από μισό αιώνα!
Η παραγωγική διαδικασία γίνεται με βάση σπιτικές συνταγές και επιλέγοντας άριστες πρώτες ύλες, έτσι παράγονται προϊόντα χωρίς συντηρητικά κρατώντας την παράδοση αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα.







παντζάρι σαλάτα αγνά τρόφιμαhttp://agnatrofima.gr/trofima/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου