ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Σάλτσα Ντομάτας Σπιτική από το Χωριό

σπιτική σάλτσα ντομάταςΑυτή η σπιτική σάλτσα ντομάτας από εκλεκτές ώριμες, ζουμερές νόστιμες ντομάτες παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο κλείνοντας μέσα στο βάζο την γεύση που δίνει τέλεια νοστιμιά στο μαγείρεμα.
Η σάλτσα ντομάτας είναι το Α και το Ω της μαγειρικής καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και πάντα, από ζυμαρικά μέχρι κρέας, νοστιμίζοντας το κάθε πιάτο.
Η ντομάτα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λαχανικά του καλοκαιριού καθώς με κάποιο τρόπο βρίσκεται πάντα στο τραπέζι μας, είτε αυτούσια είτε τα συστατικά της.
Εκτός όμως από την χρησιμότητα της η ντομάτα έχει σημαντική διατροφική αξία και
συμβάλει αποτελεσματικά στην καλή μας υγεία.
Γνωρίζατε ότι η ντομάτα ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής μας πίεσης και προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη?
Αγοράστε ένα βάζο σάλτσα ντομάτας και νοστιμίστε την μαγειρική σας και ωφεληθείτε από τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Συστατικά Σάλτσα Ντομάτας:

  • Ντομάτα
  • Κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Μαϊντανό
Παστεριωμένο προϊόν χωρίς συντηρητικά.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα την εποχή και την θερμοκρασία του ψυγείου.
Πιστοποιημένο προϊόν κατά ISO 22000:2005
Καθαρό βάρος: 690γρ.
Σπιτική σάλτσα ντομάτας παρασκευασμένη από την οικογένεια Τριροπούλου, στην Κάτω Ροδωνιά Αριδαίας στην επαρχία Αλμωπίας, η οποία παρασκευάζει με μεράκι παραδοσιακά σπιτικά προϊόντα από το 1964, πάνω από μισό αιώνα!
Η παραγωγική διαδικασία γίνεται με βάση σπιτικές συνταγές και επιλέγοντας άριστες πρώτες ύλες, έτσι παράγονται προϊόντα χωρίς συντηρητικά κρατώντας την παράδοση αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα.


σάλτσα ντομάταςhttp://agnatrofima.gr/trofima/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου