ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ βιολογικές σάλτσες Rapunzel, Artigiana Genovese, Alce Nero

biokarpos-saltses-bΒιολογικές Σάλτσες ARTIGIANA GENOVESE – ALCE NERO – RAPUNZEL από την ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ:
 
Η ARTIGIANA GENOVESE είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή σάλτσας και ιδιαίτερα σάλτσας πέστο, στην περιοχή της Λιγουρίας.
 
Η πολυετή εμπειρία της στον χώρο των βιολογικών τροφίμων εξασφαλίζει άριστη ποιότητα στους καταναλωτές που θα επιλέξουν τα προϊόντα της.
 
“Τα προϊόντα είναι γνήσια και φυσικά, εξαιρετικά! Σαν ένα απλό καρύκευμα ή τα πιο τέλεια συστατικά για να μπορεί να μετατραπεί οποιοδήποτε πιάτο σε ένα πολύ πλούσιο και γευστικό γεύμα.
 
biokarpos-saltses-prΟ βασιλικός που χρησιμοποιούμε δεν είναι παστεριωμένος, έτσι κρατάει το λαμπερό πράσινο χρώμα του, το τυπικό άρωμα του βασιλικού Γένοβας που έχει μόλις συλλεχθεί, τη φρεσκάδα όλων των συστατικών, το άρωμα και την έντονη μυρωδιά του φρέσκου βασιλικού αναμεμιγμένα σε ένα γουδί.
 
Αυτή είναι η χαρακτηριστική υπογραφή του πέστο της ARTIGIANA GENOVESE.”
 
Η ALCE NERO, είναι μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο των βιολογικών προϊόντων. Αποτελείται από χιλιάδες βιοκαλλιεργητές και από το 1970, πασχίζει τόσο για την εγχώρια αγορά της Ιταλίας όσο και για αγορές του εξωτερικού, να παράγει νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που προέρχονται από καλλιέργιες που σέβονται τη γη.
 
Ο χυμός και πολτός τομάτας, οι αποφλοιωμένες τομάτες καθώς και οι σάλτσες της ALCE NERO διατηρούν την απλότητα και την αυθεντικότητα των γεύσεων, καθώς παράγονται με τη χρήση μόνο επιλεγμένων πρώτων υλών και η διαδικασία παραγωγής δεν αλλοιώνει τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση του προϊόντος.
 
Η RAPUNZEL είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων τροφίμων στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1974 στη Γερμανία και μέχρι σήμερα τροφοδοτεί με υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα, ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Βιολογικές Σάλτσες Artigiana Genovese:
- Pesto Βιολογικό – Χωρίς Γλουτένη
- Pesto Βιολογικό – Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Τυρί
- Pesto Βιολογικό – Χωρίς Γλουτένη – Χορτοφαγικό με Tofu
- Pesto Βιολογικό – Χωρίς Γλουτένη – Με Λιαστή Ντομάτα
- Pesto Βιολογικό – Χωρίς Γλουτένη – Με Λιαστή Ντομάτα - Χορτοφαγικό με Tofu
- Pesto Βιολογικό – Χωρίς Γλουτένη – Με Ρόκα
- Σάλτσα Με Καρύδι – Βιολογική – Χωρίς Γλουτένη
- Κρέμα Αγκινάρας – Βιολογική – Χωρίς Γλουτένη
 
Βιολογικές Σάλτσες Alce Nero:
- Passata Κλασικό (γυάλινο βάζο)
- Passata Κλασικό
- Κον Κασέ (γυάλινο βάζο)
- Αποφλοιωμένες τομάτες σε κονσέρβα
- Σάλτσα Τομάτας με λαχανικά
- Σάλτσα Τομάτας με βασιλικό (γυάλινο βάζο)
- Σάλτσα Τομάτας "Arrabbiata" (γυάλινο βάζο)
- Σάλτσα Τομάτας "Napoletana" (γυάλινο βάζο)
 
Βιολογικές Σάλτσες Rapunzel:
- Σάλτσα τομάτας Familia
- Αποφλοιωμένες ντομάτες σε κονσέρβα
- Πελτές Τομάτας σε γυάλινο βάζο
- Πελτές Τομάτας σε σωληνάριο (tube)
- Σάλτσα Πέστο Κόκκινο VEGAN
- Σάλτσα Πέστο Πράσινο VEGAN
 
Λίγα λόγια για την ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ...
Η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006 και έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας, στη Βόρεια Πελοπόννησο, στη καρδιά μίας ευρύτερης περιοχής η οποία φημίζεται για τα εύφορα εδάφη και το άριστο κλίμα της.
 
Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τον προπάππου της οικογένειας, τον Μιχαήλ Μαυρόγιαννη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη ξεκίνησε την δημιουργία της ιδιόκτητης βιολογικής φάρμας, έκτασης άνω των 400 στρεμμάτων αυτή τη στιγμή.
 
Σήμερα η εταιρεία προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market, καθώς και πάνω από 200 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, είναι από τους πιο καταξιωμένους προμηθευτές σε βιολογικά προϊόντα στην Ελλάδα. Εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριότητα της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ στο εξωτερικό, η οποία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.
 
Πέραν την μαναβικής, το 2013 η εταιρεία μας επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της, προσθέτοντας ελληνικά βιολογικά προϊόντα ξηρού φορτίου καθώς και προϊόντα εισαγωγής από αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού.
 
Βιοκαρπός
12 χλμ. Άργους – Στέρνας, Μαλαντρένι 212 00
Τηλ.: 27510-77222 / Fax.: 27510-77420    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΣΤΟ SITE https://www.organiclife.gr/online-guide/item/biologikes-saltses/biokarpos-viologikes-saltses.html?lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου