ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Παραδοσιακά Ελληνικά Γλυκά...soudis

Η Soudis είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει παραδοσιακά γλυκά από το 1991. Οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού την χαρακτηρίζουν σαν μια από τις καλύτερες τοπικές εταιρίες στο χώρο αυτό. Το μεράκι και η επιμονή τους για τα παραδοσιακά αυτά ελληνικά προϊόντα, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που της δίνουν την δυνατότητα ανάπτυξης στην εγχώρια αγορά. Η μεγάλη και σπάνια συλλογή γλυκών που διαθέτει την τοποθετεί στα περισσότερα ελληνικά τραπέζια. Η παραγωγή των γλυκών γίνεται με
ιδιαίτερη επιμέλεια και με όλες τις απαιτούμενες συνθήκες. Η παρασκευή κάθε γλυκού η μαρμελάδας δραστηριοποιείται αμέσως μετά την εποχιακή συγκομιδή έτσι ώστε το προϊόν που διανέμεται στην αγορά να είναι φρέσκο και να διαθέτει ακόμη το άρωμα και τις ιδιότητες του φρούτου. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατα την παρασκευή είναι το φρούτο, η ζάχαρη και ξινό επίσης δεν διαθέτουν συντηρητικά. Η παραγωγική διαδικασία είναι αυστηρή και διαθέτει όλους τα κανόνες υγιεινής. Η οικογένεια Soudis δημιουργεί σύμφωνα πάντα με το "τραπέζι της απόλαυσης"

Συλλεγμένα από την ελληνική φύση

Συγκομιδή

Τα φρούτα είναι οι κάρποι των ανθοφόρων δένρων. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και συστατικά για ανθρώπινο οργανισμό. Με αυτή την φιλοσοφία η εταιρεία Soudis Παραδοσιακά γλυκά ερευνά και συλλέγη τα καλύτερα φρούτα εποχής και δημιουργεί μοναδικά απολαυστικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. 
Κάθε φρούτο έχει την δικιά του εποχή συγκομιδής για αυτό το λόγο η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες και έχει επιλέξει παραγωγούς, που της προσφέρουν φρέσκα προϊόντα της Ελληνικής γής.

Παραγωγή

Η παραγωγή των γλυκών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και με όλες τις απαιτούμενες συνθήκες. Η παρασκευή κάθε γλυκού η μαρμελάδας δραστηριοποιείται αμέσως μετά την εποχιακή συγκομιδή έτσι ώστε το προϊόν που διανέμεται στην αγορά να είναι φρέσκο και να διαθέτει ακόμη το άρωμα και τις ιδιότητες του φρούτου. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατα την παρασκευή είναι το φρούτο, η ζάχαρη και ξινό επίσης δεν διαθέτουν συντηρητικά. Η παραγωγική διαδικασία είναι αυστηρή και διαθέτει όλους τα κανόνες υγιεινής.
Soudis Γλυκά
Πρόμαχοι Πέλλας
58400 Πέλλα
Τηλ: 2384075248
E-mail: info@soudis.gr