ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

FreshCon Market 2016: Το επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς στη φρέσκια παραγωγή!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ διοργανώνει το «FreshCon Market 2016», το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της «Διεθνούς Έκθεσης για τα Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά – FRESKON», που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από τη HELEXPO, με την υποστήριξη του περιοδικού μας.

Το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ, αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο των σούπερ-μάρκετ στην ανάπτυξη του λιανικού εμπορίου και τη βελτίωση της ποιότητας των φρέσκων προϊόντων, συμβάλλει με
έναν ξεχωριστό και καινοτόμο τρόπο στην προσέγγιση των παραγωγών και των διακινητών από τις αλυσίδες, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό εμπορικό αποτέλεσμα.


Τα κορυφαία σούπερ-μάρκετ των Βαλκανίων θα είναι εδώ!

Δεκάδες επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν τους Υπεύθυνους Αγοραστές των κορυφαίων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να προβούν σε επωφελείς εμπορικές συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν την αγορά αυτής της μικρής, αλλά καρποφόρας γωνιάς της Μεσογείου.

Φέτος, περισσότερες από 20 κορυφαίες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Ουκρανία, την Π.Γ.Δ.Μ., τη Ρουμανία, τη Σερβία, καθώς και ο παγκόσμιος κολοσσός της TESCO, θα βρίσκονται κοντά μας προσφέροντας μία μοναδική ευκαιρία που οι Έλληνες επαγγελματίες οφείλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο.
 
INFO
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «FreshCon Market» και τον τρόπο συμμετοχής σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Γιάννη Κονταξή στο e-mail: freskon@froutonea.gr και στις ιστοσελίδες www.froutonea.gr και www.freskon.helexpo.gr...ΠΗΓΗ http://www.froutonea.gr/gr/epicheirimatika/FreshCon-Market-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου