ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

1ο Διεθνές Συνέδριο για τα Πράσινα Λαχανικά και το Σπαράγγι, 22-23 Απριλίου 2016 στη Θεσσαλονίκη

Το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ διοργανώνει το «1ο Διεθνές Συνέδριο για τα Πράσινα Λαχανικά και το Σπαράγγι», το οποίο θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της «Διεθνούς Έκθεσης για τα Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά – FRESKON», που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από τη HELEXPO, με την υποστήριξη του περιοδικού μας.

Μία νέα πρόκληση για τους Έλληνες επαγγελματίες!

Η καλλιέργεια των πράσινων λαχανικών  είναι «μια πρόκληση» για την Ελλάδα, καθώς λόγω του κλίματος της μπορεί να παράγει μια μεγάλη γκάμα πράσινων λαχανικών όλο το χρόνο και έτσι να καταστεί μια αξιόλογη ευρωπαϊκή δύναμη σε αυτά τα προϊόντα.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ, πιστό και φέτος στο ραντεβού του με τη FRESKON, το σπουδαιότερο εμπορικό γεγονός του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επιδιώκει να φέρει στο προσκήνιο όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις που οφείλουν να έχουν οι σύγχρονοι επαγγελματίες του κλάδου.
Δύο ημέρες γεμάτες γνώση από τους καλύτερους!

Το Συνέδριο  θα αποτελείται από πέντε θεματικές ενότητες, με κάθε μία από αυτές να στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο αναλυτική παρουσίαση των υπό εξέταση ζητημάτων.

Οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στον κόσμο των πράσινων λαχανικών με στόχο να ενημερωθούν, από ομιλητές αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους από όλη την Ευρώπη, για τη διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας, το ρόλο της συσκευασίας, τις τάσεις στα φρεσκοκομμένα λαχανικά και τις σαλάτες, την πορεία του σπαραγγιού και τις δυνατότητες της Ελλάδας να πρωταγωνιστήσει στο συγκεκριμένο κλάδο.

INFO

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Γιάννη Κονταξή στο e-mail: freskon@froutonea.gr και στις ιστοσελίδες www.froutonea.gr και www.freskon.helexpo.gr
ΠΗΓΗ http://www.froutonea.gr/gr/epicheirimatika/10-diethnes-sunedrio-gia-ta-prasina-laxanika-kai-to-sparaggi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου