ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Παραδοσιακό Παγωτό - Ραβάνης


Παραδοσιακό παγωτό - Παραδοσιακό γιαούρτι Ραβάνης

Εκεί που η μακρά παράδοση χρόνων σμίγει με τη δημιουργική φαντασία…. Εκεί που το γάλα παντρεύεται γλυκά σε απρόσμενους συνδυασμούς, γεννώντας ποικιλία αναπάντεχων  γεύσεων…. Εκεί που οι γεύσεις πλημμυρίζουν νοσταλγία και θύμησες μιας  άλλης εποχής…. Εκεί που η απόλαυση μεταμορφώνεται σε αληθινή εμπειρία γνήσιων συναισθημάτων.  

Παραδοσιακό παγωτό Ραβάνης και παραδοσιακό γιαούρτι Ραβάνης ,από φρέσκο πρόβειο γάλα.
Με ιστορία ήδη  από το 1952. Μοναδικά στο είδος τους. Ξεχωριστά για την ιδιαίτερη γεύση τους. Από τις παρυφές των Βαρδουσίων, σε ένα άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες υγιεινής.

Δοκιμάστε τα!!


Παγωτό Ραβάνης από το 1952, η ίδια πάντα ποιότητα! 
 
Ένας ξύλινος κάδος με έναν άλλο μικρότερο στο κέντρο του, αγνό φρέσκο πρόβειο γάλα από τους βοσκούς της περιοχής, πάγος από τα βουνά, τα Βαρδούσια Όρη, ζάχαρη, βανίλια, μεγάλη υπομονή και μεράκι. Αυτός ήταν ο βασικός εξοπλισμός της Σωτηρίας Ραβάνη, έν έτει 1952, για να φτιάχνει στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας το παγωτό του χωριού. Παγωτό με μία τόσο ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, που μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, γινόταν ολοένα και πιο γνωστό! 
 
Σήμερα, η Τρίτη γενιά Ραβάνη, συνεχίζει την παράδοση αυτή, φτιάχνοντας το παραδοσιακό παγωτό Ραβάνη , με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, πιστοποιητικά υγιεινής HACCP ISO 22000, την ίδια αγάπη, τα ίδια υλικά και την ίδια πίστη στις αξίες στο μικρό πρότυπο εργαστήριο, στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. 
 
Διατίθεται σε ειδική συσκευασία για ασφαλή μεταφορά του προϊόντος (5 με 6 ώρες) για όσους το προμηθευτούν από το εργαστήριο και σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, που μπορείτε να δείτε στον κατάλογο μας ακριβώς δίπλα. 

Οι βάσεις και οι γεύσεις του παγωτού (π.χ φράουλα, φιστίκι κλπ) είναι από πραγματικά πολτοποιημένα φρούτα και όχι από υποκατάστατα φρούτων.
 
Αφεθείτε στη γοητεία της παράδοσης και απολαύστε το!!

Πρόβειο γιαούρτι Ραβάνης

  
Όταν μιλάμε για παραδοσιακό γιαούρτι από πρόβειο γάλα, τότε ένα μόνο όνομα έρχεται στο μυαλό.
 Πρόβειο γιαούρτι Ραβάνης.

Κατασκευάζεται στο εργαστήριο μας στον Αθανάσιο Διάκο Φωκιδας, κάτω από ιδανικές συνθήκες υγιεινής, με
φρέσκο πρόβειο γάλα. Ένα γιαούρτι που συνεχίζουμε να φτιάχνουμε με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, σε ένα
σύγχρονο εργαστήριο παρασκευής, για να μπορείτε να το προσφέρετε άφοβα στους δικούς σας.

Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, σε συσκευασίες του ½ και 1kgr.

ΙΕΥΘΥΝΣΗ
 Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας
FACEBOOK
 www.facebook.com/pagoto.ravanis
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 Τηλ.: 2265063214
Fax: 2265063360
E-MAIL
 info@icecream.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου