ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Περίφημα γαλακτοκομικά προϊόντα από τον κάμπο των κάτω Αποστόλων του Κιλκίς!

gala1
Η Φάρμα Κουκάκη αποτελεί μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας γάλακτος.

Σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον στον κάμπο των κάτω Αποστόλων του Κιλκίςκαλλιεργούνται ζωοτροφές, εκτρέφονται
αγελάδες και παράγονται υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα.
Από το 1977, η Φάρμα Κουκάκη λειτουργεί οργανωμένα ως πρότυπη αγελαδοτροφική μονάδα και η ταχύτατη ανάπτυξη της, την οδήγησε σε καθετοποίηση της παραγωγής το 1999, με την προσθήκη σύγχρονης μονάδας παστερίωσης. Το 2009, η μονάδα παραγωγής μεταφέρθηκε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.
 Σήμερα, η Φάρμα Κουκάκη παράγει προϊόντα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης έχοντας σαν στόχο, τη διάθεση τους στην Ελληνική αγορά αλλά και στις χώρες του εξωτερικού.
Επιλέγοντας τα προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα τους, γιατί όλα φτιάχνονται με αγνό, ολόφρεσκο, 100% Ελληνικό γάλα.
Με όραμα:
• Την προσήλωση στην παράδοση
• Την ευαισθησία για την επόμενη γενιά
• Την προσοχή στο ελληνικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί
Κυρίως όμως με όραμα την εμμονή στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η Φάρμα Κουκάκη καθημερινά πλουτίζει το Ελληνικό τραπέζι με προϊόντα απολύτως υγιεινά, απευθείας από τη φύση, από ντόπια ζώα και Ελληνικές ζωοτροφές.
 Απολαύστε τα παραδοσιακά, φτιαγμένα από αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη, Ελληνικά προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη, όπως φρέσκο αγελαδινό γάλα, γιαούρτι, αριάνι, κεφίρ, ρυζόγαλο, κρέμες, τυροκομικά, βούτυρο και φυσικούς χυμούς, τα οποία θα βρείτε σε περισσότερα από 3.000 επιλεγμένα σημεία πώλησης.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ :
gala2gala4
https://diafimiseto.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου