ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΣΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Υλικά

1 κιλό βατόμουρα
850 γραμμάρια ζάχαρη
1 λίτρο λευκό κονιάκ ή βότκα ή τσίπουρο
2 ξυλαράκια κανέλας
Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1


Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στραγγίζουμε και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο βάζο.

Βήμα 2

Αφήνουμε στον ήλιο για 2 περίπου μήνες μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη. Ανακατεύουμε το βάζο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Βήμα 3

Μετά τους 2 μήνες στραγγίζουμε το λικέρ και το βάζουμε σε μπουκάλια που μας αρέσουν.  http://kleitsos-eurutanias.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5644.html