ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ....Παραδοσιακά Τοπικά Προϊόντα Άνω Πορόια Σερρών

2015-06-09-06-41-17Το κατάστημα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ ΣΕΡΡΩΝ», φέρνει κοντά σας τα καλύτερα τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, επιλεγμένων καλλιεργειών, σε τιμές παραγωγών. Πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων του παντοπωλείου είναι η οικονομική ενίσχυση της περιοχής και των παραγωγών της, προσφέροντας ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για την κουζίνα καθώς
και προϊόντα οικιακής χρήσης και υγιεινής.

Στηρίζουμε τον τόπο μας...

product-4Η κρίση έχει αγγίξει για τα καλά την πόρτα μας και μας αφορά άμεσα. Είναι αναγκαία η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και αγοράς. Αφουγκραζόμαστε την αγωνία των πολιτών και των επιχειρηματιών του Δήμου μας, και προτείνουμε την στήριξη των τοπικών αγορών και προϊόντων που παράγονται, μεταποιούνται και διακινούνται από τους συνδημότες μας.

Υγιεινά τρόφιμα...

Τα βιολογικά προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας της γης χωρίς χημικά λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και τοξικά φυτοφάρμακα. Η καταπολέμηση των ασθενειών των φυτών καθώς και η λίπανση του εδάφους γίνονται με φυσικές μεθόδους και οργανικά εφόδια. Η καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων στηρίζεται στις γνώσεις του παραδοσιακού αγρότη και στην αναζήτηση της επιστήμης για υγιεινές λύσεις.

Το Παντοπωλείο


Κεντρικό κατάστημα: Άνω Πορόια Σερρών

Τηλέφωνα: 2327110181, 6974010864
www.topantopolion.gr
Τ.Κ. 62055

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου