ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ

ospriabudgeΟ Θεσσαλικός Κάμπος

Η σημασία του είναι ανεκτίμητη καθώς αποτελεί την ραχοκοκαλιά της αγροτικής οικονομίας και τα προϊόντα που προσφέρει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την ποιότητα τους. Εδώ, η ζωή και η καθημερινότητα των ανθρώπων είναι συνυφασμένη με την γη και τα προϊόντα της.

Η Θεσσαλική γη, με τα εύφορα εδάφη, τα ποτάμια, τα δασωμένα βουνά και τις άφθονες πηγές, κατοικείται από τα πανάρχαια χρόνια… φιλοξένησε
θεούς, ημιθέους, ήρωες και απλούς θνητούς. Ενέπνευσε δε τους ωραιότερους μύθους και έγραψε τις δυνατότερες ιστορίες. Τόπος ειδυλλιακός και ιερός, με ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές.

Από αυτόν τον εύφορο τόπο ξεκινά το όμορφο ταξίδι του Θεσσαλικού Ανθού.

Όσπρια – Συσκευασία

ospriall“Στον Θεσσαλικό Ανθό πιστεύουμε ότι τα όσπρια μας δεν πρέπει να είναι αντικείμενα μιας άψυχης και τυποποιημένης διαδικασίας, όσον αφόρα την συσκευασία τους. Τα ποιοτικά μας όσπρια, επιλέξαμε να συσκευάζονται χειροποίητα από ανθρώπους με αγάπη για αυτά, έχοντας απόλυτο έλεγχο στη διαδικασία, και με αυτή την επιλογή δίνουμε το δικαίωμα στα Ελληνικά εργατικά χεριά να μην αντικατασταθούνtsoubalia από μηχανές – όπου αυτό είναι εφικτό – αλλά παράλληλα το τελικό προϊόν να αναδεικνύει την ποιότητά του, αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές του.”










Θεσσαλικός Ανθός – www.thessanthos.gr

Νικηταρά 42 – 40300 Φάρσαλα τηλ. 6944 548026

Θουκυδίδου 11 – 38333 Βόλος τηλ. 24210 34834





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου