ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Στις 21-22 Μαρτίου ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου ΑΤHENA 2016

Διαγωνισμος ΑθηναΟ 1ος διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου στην Ελλάδα είναι γεγονός. Ένα φιλόδοξο σχέδιο , που ξεκίνησε από την ανάγκη, προώθησης και προβολής του πολυτιμότερου ελληνικού αγροτικού προϊόντος  του ελαιόλαδου , παίρνει σάρκα και οστά. Η συντακτική ομάδα του Agrocosmos στηρίζει κάθε προσπάθεια που επιχειρεί ν΄ αλλάξει την κατάσταση στα προϊόντα της χώρας, αναδεικνύοντας την ποιότητα και βοηθώντας στην προστιθέμενη αξία.
Ο διαγωνισμός ΑΘΗΝΑ (ATHENA) στις 21 κι 22 Μαρτίου φιλοδοξεί,
επάξια, να γίνει σημείο αναφοράς στον χώρο και να αποκτήσει την αίγλη που αρμόζει, σε κάθε τι εξαιρετικό που γίνεται στον τόπο που ευλογήθηκε από τη θεά Αθηνά .
Ένας διαγωνισμός χαρακτηρίζεται από δυο βασικά στοιχεία , το ένα είναι ο τόπος και ο χώρος , το άλλο είναι το έμψυχο υλικό , οι διοργανωτές και το πάνελ των κριτών , που προέρχονται από διαφορετικές χώρες ως αξιολογητές. 
Ο διεθνής διαγωνισμός ελαιόλαδου ΑΘΗΝΑ φιλοδοξεί να δώσε προστιθέμενη αξία στο ελληνικό ελαιόλαδο. Η αποστολή δειγμάτων θα γίνει ως τις 10 Μαρτίου 2016 στη Vinetum. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν φόρμα εγγραφής μαζί με την απόδειξη πληρωμής στο info@vinetum.gr κι  επιβεβαίωση έγκυρης συμμετοχής.
Ο Ιερός βράχος της Ακρόπολης, η μυθολογία που τον συνοδεύει , οι διοργανωτές , επαγγελματίες του χώρου , το πάνελ διεθνές και καταξιωμένο με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και αντιπροσωπεύουν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο συγκεκριμένος χώρος .
Ο διεθνής διαγωνισμός έλειπε από τον τόπο μας κι εφ΄ όσον διοργανωθεί σωστά μπορεί να φέρει πρακτικά αποτελέσματα και να δώσει ώθηση στους βραβευθέντες συμμετέχοντες.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμόwww.athenaoliveoil.gr
τηλ.: +30 210 7660560  ΠΗΓΗ  http://agrocosmos.com/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%84hena-2016/#.VsQ3fU3uf3o.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου